Tuote on myyty käyttäjälle the-Antero hintaan 200 €

Kuvaus

VÄKIVALLAN VIHOLLINEN II (Death Wish II, 1981; Suomen ensi-ilta 22.10.1982) Ohjaus Michael Winner, pääosissa Charles Bronson, Jill Ireland, Vincent Gardenia, Anthony Franciosa. Julisteen koko on noin 61,5cm x 43cm (ei mahdu peruskansioon) ja yleiskunto on kohtuullisen hyvä: ei taitoksia, ei niitin- tai nastanreikiä, alareunassa 1,5cm repeämä ilman paperipuutosta, kolmessa kulmassa kevyet pienet taitokset, molemmilla reunoilla pientä varastointijälkeä, yläreunassa noin 15cm poikittaistaite (näkyy paremmin kääntöpuolella).

Tässäpä kyseessä siis vähän helvetin paljon harvinaisempi Väkivallan Vihollinen-suomijuliste kuin muutamaan kertaan kovalla hinnalla myyty ykkösosa josta löytyy ties kuinka monta versiota uusintakierrosten johdosta joten lähtöhinta sen mukainen. Käytän tämän tarjolla vain tämän yhden ainoan kerran ja mikäli kauppoja ei synny, niin palautan tämän kokoelmani osaksi josta tämän esille hiljattain kaivoin. Hankittu Tampereelta vuonna 2000 enkä muista tätä hetkeen missään nähneeni myynnissä tai tarjolla.

Lähetys kestävässä uudessa pahviputkilossa Matkahuollon kautta (yht. €8.90), myös nouto mahdollinen. Samoilla kuluilla liikkuu vaikka kuinka monta julistetta. Maksu tilisiirtona ja maksuaikaa saa tarvittaessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
200 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 20:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.