Tuote on myyty käyttäjälle hpesonen hintaan 60,10 €

Kuvaus

Ei hintavarausta. Lähtöhinta 1 euro. Ei postikuluja kohteen voittajalle. Minä maksan postituksen. Noutokin sopii.

Valcon vastamelukuulokkeet. Todella jämäkällä soundilla varustetut tehokkaasti taustamelua vaimentavat vastamelukuulokkeet. Sain tuotteen lahjaksi muutama kuukausi sitten ja todella vähäiselle käytölle ovat jääneet koska musiikkia kuuntelen yleensä vain autossa. Tästä tarvitsevalle täysin uudenveroiset valcon 149 euron arvoiset kuulokkeet. Hintavarausta ei ole joten huuto.net päättäköön tuotteen arvon. Onnea huutokauppaan.

Tässä tuote hifistudion sivuilla:

https://www.hifistudio.fi/fi/tuotteet/kuulokkeet/vastamelukuulokkeet/valco-vastamelukuulokkeet/6429830022206

Tässä tuote valcon sivuilla:

https://www.valco.fi/products/valco-vastamelukuulokkeet

Hifistudion sivuilta lainatut myyntipuheet:

TUOTEKUVAUS

Viimeisen parin vuoden aikana on myyty suomalaisille tuhansia loistavia vastamelukuulokkeita. Nyt halusimme aivan oman mallin, ettei varmasti pääse kukaan vinkumaan, että "nämä saa kympin halvemmalla ebaystä". Ei nimittäin saa, koska ne on meidän kuulokkeet.

Sisuskalut on mietitty tarkkaan ja säädetty niitä kiinalaisten insinöörien kanssa. Vastaavasti tärkeintä, eli äänimaailmaa on Jasse hifistellyt kuukausitolkulla eikä siinä ole säästelty aikaa tai vaivaa. Syksyn aikana kuulokkeita on laitettu testattavaksi muusikoille ja äänipuolen ammattilaisille. Tämä sen vuoksi, että palaute saadaan niiltä, jotka työkseen miettivät miltä musiikin pitäisi kuulostaa.

Palaute on ollut pelkästään positiivista, enkä liioittele nyt yhtään. Uskallamme väittää, että näiden soundi, erottelu ja äänikuva, pesevät hintaluokassaan kaikki kilpailevat langattomat vastamelukuulokkeet ja haastavat soundillaan varsin päteviä kovemman luokan hifimallejakin.

Vastamelua varten laitteessa on neljä mikrofonia, jotka poimivat ympäröivän kakofonian ja pyrkivät vaimentamaan sen lentokoneen tai rönttämersun pörinän. Eihän kukaan enää osta kuulokkeita joissa ei ole vastamelua.

Nämä kuulokkeet eivät kuitenkaan ole mitkään isot ja paksut peltorit. Vastamelu vaimentaa tasaisia ja jatkuvia ääniä, minkä vuoksi pelkän vastamelun varaan ei voi laskea silloin kuin tarvitsee rauhaa vinkuvilta lapsilta. Siihenkin tosin auttaa kun laittaa musiikkia isommalle.

Luonnollisesti 5.0 -standardiin perustuva bluetooth toimii kuten pitääkin ja langaton yhteys kattaa sen elämän kolmion, eli tietokoneen, jääkaapin ja vessanpöntön välisen matkan varsin näppärästi ilman, että Youtubesta kuunneltu Pekka Saurin Yölinjalla parhaat palat eivät katkea kesken pökäleen.

Laitteessa on luonnollisesti myös käsivapaa, eli voit kuulokkeet päässä puhua puhelimeen kuin mikäkin idiootti ja puheluun vastaaminen tai luurin lyöminen korvaan ilman, että tarvitsee edes katsoa kuka soitti onnistuu myös.

Kotimaisuutta ja vanhan S-mersun luksusta kuulokkeisiin tuo Suomessa aidosta pähkinäpuun juuresta tehty viilu, joka hunajavoiteiden ansiosta myös kestää Suomen säätä ja tuoksuu hyvälle. Kuulokkeiden mukana tulee näppärä matkakotelo ja kaikki tarvittavat piuhat. Niitä ei välttämättä tarvitse, koska akku kestää päivätolkulla ja kuulokkeet mahtuvat taitettuna vaikka takin taskuun.

Ominaisuudet:

Bluetooth: 5.0 APTX LL, SBC ja AAC
Piirisarja: Qualcomm QCC3008
Kuuloke-elementit: 40 mm
Paino: 250 grammaa
Akku: 1050 mAh
Latausaika: 2-3h
Käyttöaika: Jopa 45 tuntia
Puheaika handsfreenä: Jopa 40 tuntia yhdellä latauksella
Vastamelu: 4 mikrofonin avulla tehty aktiivinen vastamelu (ANC)
Vahvistin: Class AB

1. AKTIIVINEN VASTAMELU: Vastamelutoiminto neljällä mikrofonilla suodattaa tehokkaasti matalataajuuksisen taustamelun, esimerkiksi lentokoneesta, vanhasta rönttämersusta tai junasta. Ei välttämättä auta korkeataajuuksiseen meteliin, kuten lasten kiljunta ja puolison valitus.

2. AUDIO BIN SUPARMAN ÄÄNENLAATU: Dynaamiset 40 mm stereoelementit yhdistettynä ohjelmoitavaan Qualcommin QCC3008 -piirisarjaan ja Valcon Audio Bin Suparmanin, Jasse Kestin (Kesthouse) säätämiin asetuksiin takaavat nautinnolliset hetket musiikin, pelien tai aikuisviihteen parissa.

3. VIIKONLOPUN KESTÄVÄ AKKU: Korkealaatuinen 1050 mAh akku kestää kuin vanhassa nokialaisessa. Yhdellä latauksella kuuntelet musiikkia jopa 45 tuntia putkeen. Jos virta loppuu, musiikin kuuntelua voi jatkaa piuhan kanssa. Koska kuulokkeet voi ladata työpaikalla, on käyttö käytännössä ilmaista.

4. MUKAVUUS ENNEN KAIKKEA: Säädettävät ja taitettavat kuulokkeet menevät nätisti muhkuraisempaankin päähän ja tuntuvat erikoisvaahtomuovipehmusteiden ansiosta hyvältä, vaikka korvat olisivat kuin Walesin prinssillä. Materiaalina aitoa vegaanin nahkaa, joka on soijan mukavasti pehmentämä.

Pakkauksen sisältö:

Kuulokkeet
3.5mm audiokaapeli
Dual-plug adapteri
USB-C latauskaapeli
Matkakotelo
Käyttöohjeet suomeksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
60,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.6.2021 18:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.