Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Art House 2011 Kovakansi

Uusi

1.painos

Elämä on täynnä valintoja, mutta kuinka teemme niitä?

Mies haluaa ostaa mustan puhelimen mutta päätyykin valkoiseen, kun näkee muiden valitsevan mustan. Itäblokissa varttunutta pyydetään valitsemaan mieluisin virvoitusjuoma laajasta valikoimasta, mutta hän ottaa sattumanvaraisesti yhden niistä. ”Limsa on limsaa”, hän sanoo. Nuoret päättävät mennä naimisiin – vaikka tietävät, että tapaavat toisensa ensimmäisen kerran vasta hääpäivänä.

Valitsemisen taito kertoo, miksi lisävaihtoehdot eivät aina lisää valinnanvapautta, miksi liian suuri vaihtoehtojen määrä voi hämmentää ja millaiset tiedostamattomat asiat vaikuttavat valintoihimme. Kirja osoittaa, että valinta on tehokas työkalu, jolla voimme määrittää itsemme ja muokata elämäämme, kunhan hallitsemme valitsemisen taidon.

Valitsemisen taito sai vuonna 2011 Axiom Business Books Awards -palkinnon, ja vuonna 2010 se valittiin kuuden parhaan joukkoon Financial Timesin ja Goldman Sachsin Business Book of the Year -kilpailussa.

Sheena Iyengar työskentelee liiketalouden professorina Columbian yliopistossa, ja hän on väitellyt tohtoriksi sosiaalipsykologiasta Stanfordin yliopistossa. Iyengar on merkittävin valitsemisen tutkija.

Alkuteos: The Art of Choosing
Suomennos: Margit Heinämäki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.7.2018 13:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.