Kuvaus

Sodassa kuin sodassa on aina vähintään kaksi puolta. On voittajat ja häviäjät, hyökkäys ja puolustus. On sankarit ja viholliset, pelastajat ja uhrit, "hyvä" ja "paha". Usein sodan tarina ja vaiheet kantautuvat maailmalle voittajan kertomuksiin ja tekoihin perustuen. Mutta myös vastapuolueella on tarinansa kerrottavana, kolikolla on aina kaksi puolta joista molemmilla on sama arvo.

Valley of the Wolves : Iraq, on provosoiva, rohkea ja ainutlaatuinen elokuva Persianlahden sodasta, Operaatio "Desert Storm":sta - Aavikkomyskystä, liittoutuneiden vastapuolen silmin. Valley of the Wolves on yksi kalleimmista Turkissa tuotetuista elokuvista koskaan, ja ehdottomasti maan kaikkien aikojen eniten kansainvälistä kohua aiheuttanut tuotanto. Se lietsoi valtaisan pahennuksen ja vastalauseiden ryöpyn Saksassa, Yhdysvalloissa ja Englannissa - Persianlahden sodan suurimpien liittolaisten, ns. hyvien keskuudessa. Sodan kulusta, tapahtumista ja vaikutuksista, islamilaisen maailman silmin näyttämää elokuvaa, ei toivottu yleiseen levitykseen kyseisissä maissa, joissa haluttiin säilyttää sodan yksikasvoinen illuusio.

Valley of the Wolves on realistinen, jännittävä, rankka ja totuutta omalta osaltaan valottava kuvaus Persianlahden sodasta vihollisen puolelta - kuvaa taisteluista, joissa miekalla on aina kaksi terää

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 9 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 104 vrk 9 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.