Tuote on myyty käyttäjälle JanHuopa hintaan 40 €

Kuvaus

Myyntiin tulossa yli 800 maxia. Kaikki myydään laatikoissa, joihin mahtuu noin 62 maxia.

Nyt myynnissä ensimmäinen laatikko.

Lisätty 12.9.2017 21:30

En tunne tätä musagenreä kovin hyvin enkä osaa hehkuttaa mitä suuria nimiä tässä laatikossa on. Sylissä on blinäistä joitakin ja ainakin zyx records ja Housedoctors, Jimmy Somerville, Soul II Soul, Spandau Ballet, Tracy Spencer, Lisa S., Stock Aitken And Waterman, Shakatak, Loft, Jam Tronik, Chyp-Notic, Public Art, Captain Hollywood, Double You?, jason Donovan, Holly Johnson, Dj Frankie gee, Salt 'N' Pepa, Sister Sledge, Gap band, Sly & Robbie band, Heaven 17, Raguel Welch, Sam Bostic, Jermaine Stewart, Mezzoforte, 

 

Lisätty 13.9.2017 19:30

Tämän paketin nimeksi olisi pitänyt laittaa 69 mega maxi-single sillä laatikko on nyt ihan täynä ja sen sisällä on todellakin 69 maxi-singleä.

Tänne sinne sujahti Don Juan, Rick James, BoyTronic, O'chi Brown, Jonathan Butler, muutama Bros veljesten levy, Exposé, Alisha Warren, Kool & The Gang.

Veikkaan että laatikon divarihinnat olisivat jossakin 200 ja 300 euron välillä. Katsotaan nyt löytyykö Suosmesta musafaneja, joille maxit sopii ja jotka näistä 80's ja 90's dance pop genreistä innostuu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.9.2017 21:00

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.