Kuvaus

Vampyyripäiväkirjat, kausi 1 (The Vampire Diaries, 2009-2010), 889min
HUOM! Ensimmäinen kausi DVD-muodossa!
Ensimmäinen tuotantokausi seuraa vampyyriveljeksiä Stefania ja Damonia sekä Elenaa, joka on kuin peilikuva kaunottaresta, johon kummatkin verenimijäveljekset olivat rakastuneita 150 vuotta aiemmin. Mukana muitakin unohtumattomia eläviä ja epäkuolleita hahmoja, jotka ovat sekantuneet salaisuuksien, intohimojen ja kauhun seitteihin.
K-16

Vampyyripäiväkirjat, kausi 2 (The Vampire Diaries, 2010-2011), 926min
Toisella kaudella Elena, Stefan, Damon ja muut Mystic Fallsin asukkaat saavat seurakseen uhkaavaa uutta verta. Haudasta noussut Katherine harjoittaa aivan omantyylistään pahuutta. Maailman vaarallisimmat vampyyrit jahtaavat Elenaa, joka saa tietää kauhistuttavasta yhteydestään näiden maailmaan. Ja nyt kuutamoisina öinä liikkeellä on ihmissusia...
K-18

Vampyyripäiväkirjat, kausi 3 (The Vampire Diaries, 2011-2012), 925min
Kun Stefan joutuu Klausin valtaan, Damon ja Elena kokevat syyllisyyttä heidän syvenevästä suhteestaan. Alkuperäinen vampyyriperhe nousee arkuistaan selvittääkseen tuhat vuotta vanhan valtataistelun. Mystic Falls muuttuu taistelukentäksi ja Elena joutuu kaiken sodan keskelle - puhumattakaan Damonista ja Stefanista.
K-16

Vampyyripäiväkirjat, kausi 4 (The Vampire Diaries, 2012-2013), 980min
Viimeinen kouluvuosi alkaa vihdoin ja Elena kohtaa pahimman painajaisensa, kun hän käy läpi tuskallista muutosta ihmisestä vampyyriksi. Damonin opastaessa Elenaa yliluonnollisen elämän saloihin heidän tukahdetut tunteensa pääsevät valloilleen. Päähenkilöiden maailma joutuu synkkien voimien valtaan samalla, kun Stefan etsii parannuskeinoa.
K-16

______________________________________________________

Kaikissa kausissa paljon extroja!
kieli: englanti, tekstitys: suomi, ruotsi
näyttelijät: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R McQueen, Katerina Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Sara Canning, Matthew Davis

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24 €
Sulkeutuu 118 vrk 20 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24 € Sulkeutuu 118 vrk 20 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.