Kuvaus

Myydään kuvien mukainen vähälle käytölle jäänyt vanha, todennäköiseti pronssinen kaulaketju riipuksella, Valmistajaa en tiedä, muistelen, että on suomalaista muotoilua. Hyvässä kunnossa, ketju on kuin uusi, riipuksessa jonkin verran käytön jälkeä.  En saa selvää riipuksen leimasta, on takapuolella, ripustusosan kohdalla. Ikäänsä nähden hyvässä kunnossa. Koru ei ole tummunut käytössä. Minulla on muitakin pronssikoruja, mutta tämän kiilto on pikemminkin kultakoruja vastaava. Korua ei ole putsattu, se jää ostajan tehtäväksi.

Mitat:

Ketjun pituus lukkoineen 72,0 cm.

Riipuksen pituus lenkkeineen 3,8 cm.

Ei homeen, tupakan ym. ylimääräisiä tuoksuja.

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoisuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, sriipus, kaulariipus, kaulakoru, kaulaketju, suomalainen, Handmade, Art, Desing, Finnish, Laine, Wirkkala, Sara, Tamminen, Björn Weckström, Lapponia, suomalainen muotoilija, muotoilu, pronssi, bronze, näyttävä,  vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, metalli, metallinen, metal, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
65 €
Sulkeutuu 3 vrk 1 h 20 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 65 € Sulkeutuu 3 vrk 1 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.