Kuvaus

Sininen vanha emännänkaappi valkoisilla puunupeilla.

Korkeus: n. 164 cm.

Leveys: n. 82-92 cm. (Alatason pöytälevy on kaapin levein kohta 92 cm, yläkaapiston leveys 86 cm ja alakaapiston leveys 82 cm.)

Syvyys isoimmillaan 46,5 cm alatason pöytälevyn kohdalla, itse alakaapiston syvyys ilman pöytälevyä 42 cm ja yläkaapiston syvyys 26,5 cm.

Alatason korkeus 80 cm.

KUNTO IKÄ HUOMIOIDEN HYVÄ. Maalipinta on noin 20 vuotta vanha, perinteinen ja rauhallinen sininen. Valkoiset puunupit eivät ole kaapin alkuperäiset vaan iältään nuoremmat. Yläkaapiston hyllylevy ei ole alkuperäinen vaan valkoista kalustelevyä, joka on helppo poistaa jollei se miellytä. Käytössä tulleita naarmuja löytyy kaapista useammasta kohdin, mutta kaiken kaikkiaan kaapin kunto on mielestäni hyvä. Yleisilme siisti ja rakenne ehjä ja vakaa. Ei epämiellyttäviä hajuja tms. sillä kaappia ei ole säilötty ulkovarastoissa vaan on ollut kotikäytössä. Valmis suoraan käyttöön.

NOUTONA TURUN KESKUSTASTA.Valitettavasti en voi avustaa kaapin siirtämisessä joten noudettaessa tarvitaan kaksi kantajaa. Asuintalossani on useampi tilava hissi jonne kaappi mahtuu vaikeuksitta.

 

Asiasanat: kaappi astiakaappi keittiönkaappi vanha antiikki antiikkikaappi vintage nostalginen maalaisromanttinen maalaistyyli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 2 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

180 € Sulkeutuu 82 vrk 2 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.10. klo 3:55
Kysymys poistettu.
3.10. klo 21:55
Kysymys poistettu.