Kuvaus

Myytävänä kuvanmukaiset häikäisevän upea rannekoru, muistaakseni 1960- tai 1970 -luvulta. Mielestäni suomalaista muotoilua, Sarpaneva? Ei leimoja, ei tietoa materiaalista, on patinoituneen hopean värinen. Rannekoru on painava. Napakka ja hyvä vanhanaikainen lukkomekanismi. 

Pituus lukkoineen 21,0 cm.

Leveys 4,0 cm leveimmältä kohdalta.

Rikkoutunut kohta näkyy kuvissa, vain yhdestä kohdasta murtunut irti. Käsistään näppärä saa korjattua tai käyttää korun toisen korjaamiseen. Vika huomioitu hinnassa. Korua ei ole putsattu, puhdistus jää uudelle omistajalle.

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. 

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut,tina, alpakka, hopea, UH, 1960, 60', 1970, 70',  Ag, Silver, Sarpaneva, Laine, Kauppi, arvokas, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, käsityö, käsin tehty, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Sulkeutuu 9 vrk 4 h 11 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 9 € Sulkeutuu 9 vrk 4 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.