Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nuorison käytös Lehtinen - Reima - Tirranen Kotikasvatusyhdistys r.y. 1928


Oman vintin tavaroita; ostettu koulun huutokaupasta luullakseni n. 50 vuotta sitten.


Luepas tämä:

***  Laitanpa nyt vihdoin muutaman jo muinoin kuvaamani vanhan kansakoulun kirjan myyntiin täällä. HUOMIOI että näissä kohteissa kulumaa, patinaa monenlaista, taittumaa, kirjoituksia ja vastaavia, alleviivauksia ym. ym. löytyy ja saattaa löytyä. Kunto  tyydyttävä tai heikko - tai joskus jopa hyvähkö - täysin katsojasta kiinni. Jos tunnet itsesi ja epäilys herää, ettet ole tyytyväinen, silloin tämä ei ole sinua varten.

Sellaisia ovat kuin voi vanhoilta kansakoulun kirjoilta 50-100v jälkeen odottaakin.

 KATSO KUVAT, niistä saat käsityksen kunnosta. - erikseen en lähde näitä sanallisesti arviomaan ja kuvailemaan, enkä enää aiempaa valokuvausta tarkemmin tarkastelemaan, koska sitten jäisi ajanpuutteen vuoksi taas kokonaan ilmoittamatta. Selvennyksenä kuitenkin tieto, että kerran kun kävin rompetorilla myymässä,  otin muutaman näitä mukaan ja ne ostettiin kyllä ihan tyytyväisinä. Huutonetissä hinnat nyt alempia kuin silloin reaalimaailmassa.  ***



--- selkämys irti, katso kuvat!


Kohteita postitetaan yhtenä vaihtuvana arkipäivänä joka viikko - yleensä keskiviikkona, mutta voi siis olla mikä tahansa muukin arkipäivä - . Tuolloin lähetetään aina kaikki ne joiden maksut ovat edellisenä päivänä näkyneet tililläni.


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
24 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 22:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.