Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vanha puinen kelkka metallijalaksilla, arviolta 1950 luvulta.

Kelkka on vanha ja siinä on käytönjälkeä ja kulumaa. Kelkan metalliosissa on ruostetta ja toinen jalaksista on hieman taipunut jalaksen päästä, mutta suoristunee, kun laskija istuu kelkan päälle.

Kelkan puuosat ovat yllättävän hyvässä kunnossa, vaikka niissäkin on lievää kulumaa havaittavissa. Kelkan pohjassa on lyijykynällä kirjoitettu kaunokirjoituksella jotain, mutta en saanut kirjoituksesta selvää. Kirjoitus kelkan pohjassa voisi viitata siihen, että puuosat saattavat olla alkuperäiset.

Kelkan kokonaispituus on n. 87cm ja istuin korkeus on noin 16cm ja kelkan leveys on n. 29cm.

Kelkka on myös suunniteltu niin, että kelkan saa pysymään pystyasennossa ilman, että kelkka nojaa seinää vasten. Kelkka sopii käyttöön tai ikänsä puolesta sillä on myös antiikki statusta ja sitä voi käyttää sisustukseen, koriste esineeksi tai myynti-ikkunaa koristamaan.

Hakusanat: mahakelkka, kelkka, puukelkka, ulkoilu, talvi, lumi, mäenlasku, keräily, antiikki, koriste, esine, koriste-esine, sisustus, sisutusesine, sisustukseen, vanha, puinen, metallinen


Teen yhteistyötä nimimerkki Kissanviikset kanssa, joten häneltä ostettujen tuotteiden lähetyskuluja on mahdollista yhdistää omieni kanssa. Käythän katsomassa myös hänen ilmoitukset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2024 10:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.