Kuvaus

Myydään kuvien mukainen vanha ja kaunis punakivinen riipus "timanteilla" ja ketjulla uuteen kotiin. Ketjun materiaalista ei ole tietoa, riipusosa todennäköisesti pronssia. Virunut pitkään korulippassa. Käytön jälkeä on,  mutta hyväkuntoinen koru käyttöön, jos joku jaksaa pikkasen putsailla ja ottaa käyttöön(putsattuna olisi kuntona hyvä).  On kuvien mukaisessa, ikäisekseen hyvässä kunnossa. Kaikki kivet tallella ja ehjiä, jokunen naarmu pinnassa.

Jos haluat priimaa, niin tämä koru ei ole sinua varten.

Ketjun pituus lukkoineen 61,0 cm.

Riipusosan halkaisija ilman lenkkiosaa 1,8 cm

Ei homeen, tupakan, lemmikkieläinten ym. ylimääräisiä tuoksuja.

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, riipus, medaljonki, medaljong, punainen, punertava, red, verenpuneinen, kivi, kivinen, ketju, kaula, kaulakoru, kaulariipus, näyttävät, kivellinen, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, pronssi, pronssinen, bronze, metalli, metallinen, metal, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 23 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

25 € Sulkeutuu 23 vrk 23 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.