Kuvaus

Vanha toimiva ja ehjä Brewster mallin Stereoskooppi, eli stereokuvien katselulaite 1860-70 luvulta, sekä 11kpl poikkeuksellisen hienoa vanhaa stereokuvaa 1850-70 luvulta. Stereoskoopin on aikoinaan myynnyt C.Eckerhart Berliissä. Eckerhart aloitti myymälänsä Berliinissä vuonna 1860. Kuusi kuvista on perinteisiä, erittäin hyväkuntoisia stereokuvia Italiasta, Ranskasta, sekä Sveitsistä,1870 luvulta, Kaksi kuvista ovat harvinaisia, hyväkuntoisia ns "French tissue" kuvia 1850-60 luvulta. Kun niitä katsoo "normaalisti", niin ne näyttävät tavallisilta musta-valko kuvilta, mutta kun katsoo niitä päin valoa niin niihin ilmestyy värit! Katso viimeinen kuva, kuvaparit ylhäällä. Viimeinen kuva on harvinainen lasi-posititiivi stereokuva, todennäköisesti 1850 luvulta, mutta voi olla 1860 luvulta. Se esittää yhtä relieffi teosta Pariisin riemukaaressa. Katso viimeinen kuva, alhaalla.

Tämä on siis vastaava laite kuin viewmaster, ainoastaan huomattavasti vanhempi. Kuvat näkyvät kolmiulotteisina, nykysanaston mukaan 3D:nä.

Stereoskoopit (Stereoscope) olivat aikanaan erittäin suosittuja ja kuvat olivat usein matkakuvia ympäri maailmaa. Laitteen pituus on noin 17 cm ja kuvat ovat noin 17,5 x 8,5 cm.

Harvinainen toimiva laite sekä harvinaisen hienot ja vanhat kuvat! 

Katso lisää vanhoja teknisiä laitteita : PAINA TÄSTÄ
ja
Katso myyjän (Hondius) muut myytävät tuotteet TÄSTÄ

Tervetuloa tutustumaan esineeseen paikan päälle ennen ostopäätöstä. Laita yksityisviesti tai yhteystiedot kohtaan "kysymykset" niin sovitaan ajasta.

***Muistathan että kun ostat antiikkiesineen, raha ei ole hävinnyt mihinkään, se on on vain väliaikaisesti esineen muodossa. Hyvän antiikkiesineen voit aina halutessasi myydä eteenpäin.***

Hakusanat: technica, valokuvaus, vanhat valokuvat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 8 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

225 € Sulkeutuu 7 vrk 8 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.