Kuvaus

Myynnissä kuvien vanhaksi tyylitelty kello. Jostain oli isopappa saanut näitä joskus, historiaa en osaa sanoa näille. Yksi on ennestään myynnissä, joka heikkokuntoinen = https://www.huuto.net/kohteet/vanhantyylinen-kello-seinalle-lue-kuvaus/499476639 Mutta antiikkia ne eivät varmasti ole, ovat vain tehty sen näköisiksi. Eli 2 kappaletta näitä uudenveroisempia myynnissä tässä artikkelissa. Osta-nappia painamalla 1 kerrallaan voit ostaa.

 

Näissä kahdessa yksilössä en havainnut mitään suurempaa vikaa ja kokonaisuudessaan hyvä kunto testatessa, ei hajonneita osia. Kuitenkin huomautettavana, tämä yksilö joka pääsi nyt kuviin niin alhaalla olevassa sekä pääkellotaulun lasissa (tai oikeastaan muovissa, koska tässä nuo osat ovat läpinäkyvää muovia) on muutama pieni jälki, jotka tulleet varastoinnista. Niitä ei kunnolla näe, mutta ehkä kolmoskuvasta voi hieman nähdä. Jäljet ovat kuitenkin lähes huomaamattomia. Toisessa kellossa ei ollut mitään jälkiä ja jos ostat tästä vain yhden, lähetän ensin sen jossa ei ole mitään jälkiä. Vain itse kello on tässä funktionaalinen (patterilla toimiva), muut ovat koristeita.

 

Mitat:

  • Korkeus n. 81 cm
  • Leveys n. 22 cm (kellotaulun kohdalta, joka levein kohta)
  • Syvyys n. 5,50 cm (kellotaulun kohdalta, joka syvyydeltään suurin kohta)

 

Hakusanat: wanhanaikainen vanhanaikainen retro vintage uusvanha tyylikäs huollettavaksi seinäkello kellot sisustus koti seinälle koriste-esine puuta puinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 2 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.