Kuvaus

"Karvas Kuolema 
Sarjan ensimäisessä osassa menestyksekkään poliitikko Vibeke Farangin 7-vuotias tytär on kadonnut. Poliisin tutkinta ei tunnu edistyvän, joten julkisuuskuvaansa suojeleva Vibeke palkkaa Varg Veumin tutkimaan tapausta. Pian käy ilmi, että tytön lisäksi kadoksissa on myös Vibeken rakastaja, kemisti Karsten Aslaksen. Veum on varma, että tapaukset liittyvät toisiinsa, ja keskittää etsintänsä Aslaksenin jäljille. Pian hän on keskellä kansainvälistä rikosvyyhtiä - eivätkä tekijät kaihda keinoja raivatessaan esteitä tieltään...
Ruusujen Unta 
Sarjan toisessa osassa Varg Veum palkataan etsimään kotoaan karannutta 16-vuotiasta Lisaa. Veum löytää tämän Kööpenhaminan huorakortteleista ja onnistuu tuomaan hänet kotiin. Mutta tarina ei pääty tähän, sillä pian Lisan poikaystävän, Peterin, vanhemmat ilmoittavat myös poikansa kadonneen. Ratkaistaakseen tapauksen on Varg Veumin tongittava perheiden menneisyyttä - tarinaa täynnä synkkiä salaisuuksia.
Kuolemaan asti Sinun 
Sarjan kolmannessa osassa Varg Veum palkataan etsimään asiakkaansa, Jonas Andresenin varastettua autoa. Veumin haravoidessa Bergenin katuja, raviradalla tapahtuu väkivaltainen ryöstö. Veum löytää viimein auton, mutta selviää, että Jonaksen ex-vaimo, Wenche Andresen on myynyt auton kertomatta asiasta. On ilmeistä ettei pariskunta tule toimeen keskenään, ja kun Jonas tapetaan brutaalisti, on ex-vaimo poliisin ykkösepäilty. Veum on kuitenkin vakuuttunut naisen syyttömyydestä ja saa tehdä hartiavoimin töitä selvittääkseen tapauksen." Levyt hyvässä kunnossa ja suomitekstitykset mukana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 17 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 35 vrk 17 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.