Kuvaus

Värien lumoa puutarhassa - Ainutlaatuinen opas kasvien valintaan

Gummerus 2011 , kovakantinen kuvakansin, 127 sivua, 
 

Viherpeukalon väriopas

Oranssit kukat tuovat lämpöä puutarhaan. Sinisen sävyt rauhoittavat ja tekevät pienestä tilasta avaramman tuntuisen. Tyylikäs valkoinen luo hillittyä ilmapiiriä ja kirkastaa pihan varjoisia sopukoita.

Tämä kirja auttaa valitsemaan puutarhan kasvit värin mukaan. Vaihtoehtoina on kymmenen erilaista värimaisemaa: keltainen, vaaleanpunainen ja pinkki, sininen, punainen, valkoinen, oranssi, violetti, hopea, monivärinen ja tumma. Kirja on koottu ViherPihalehden suositusta artikkelisarjasta, jonka on kirjoittanut joukko kotimaisia asiantuntijoita.

Innostusta ideointiin saa kirjan malli-istutuksista erilaisine kukkineen, pensaineen ja puineen, joista jokainen loistaa vuorollaan varhaisesta keväästä
myöhälle syksyyn. Kasvien valintaa helpottavat kätevät, värin mukaiset kasvitaulukot, ja lisäksi suunnittelussa voi soveltaa Värioppi- ja Värit kertovat -osioita.

Värit vaikuttavat eri tavoin kehoomme ja mieleemme, ja niiden avulla voi luoda monenlaisia tunnelmia. Mitä sinä haluaisit viestittää puutarhasi väreillä?


 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 17 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 21 vrk 17 h 47 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.