Tuote on myyty käyttäjälle minetta hintaan 1,50 €

Kuvaus

Kaija Juurikkala: Varjojen taika. Matka edelliseen elämään
Like 2011. 1. painos. Kovakantinen. 127 sivua.
Siisti ja hyväkuntoinen kirja. 

”Avoimuudellaan lumoava kertomus lahjasta nähdä tuonpuoleiseen maailmaan.

Kaija Juurikkala pelkäsi yötä olleessaan lapsi. Se toi tullessaan toistuvat painajaiset lattian alla kuhisevista käärmeistä. Myöhemmällä iällä hän kuunteli koputuksia ja napsahduksia, joita muut eivät kuulleet. Hän epäili olevansa tulossa hulluksi. Sitten, eräänä yönä, hän kysyi koputtelijalta, kuka tämä on. Vastaus tuli pieneltä tytöltä, joka halusi kertoa kokeneensa väkivaltaisen kuoleman. Viestinsä kerrottuaan tyttö hävisi eikä palannut enää. Henkien näkeminen ei suinkaan lisännyt Kaijan mielenrauhaa. Hän kuitenkin ymmärsi, että hänellä on lahja.

Varjojen taika on poikkeuksellisen rehellinen ja avoin kertomus henkisestä kasvusta ja matkasta pelon kautta kohti valoa. Juurikkala jakaa timanttisia oivalluksia elämän polusta ja inspiroi esimerkillään jokaista kulkemaan rohkeasti kohti itseään, ominta ja rehellisintä olemustaan.

Kaija Juurikkala on elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. Hän on oppinut ohittamaan yön käärmeet ja sujahtamaan niiden ohi toiselle puolelle maailmaan, joka ei tuonut tullessaan pimeyttä tai pelkoa, vaan vapautuksen ja kyvyn auttaa muita.”

Kirjan arvostelut:

“Juurikkala on selvästi lahjakas kirjoittaja, hänen tekstinsä parissa viihtyy. Tästä kirjasta löytyy aineksia myös syvällisempään tulkintaan, psykoanalyytikot ja filosofit voisivat matkata Juurikkalan mielenmaisemissa ties minne.”  
– Keskipohjanmaa

“Mielenkiintoisinta kirjassa on se, miten luovan työs ammattilainen kokee pelkojen voittamisen ja saa noin viisikymppisenä uuden alun.” 
– Mari Mörö, Meidän Suomi

“Juurikkalan uskallus ansaitsee hatunnoston. Hän ei jätä kiveä kääntämättä päästäkseen käsiksi pelkoihinsa.” 
– Riitta Nykänen, Eeva


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.2.2024 18:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.