Kuvaus

TEKIJÄ: everstiluutnantti Antti Mikkola
TEOKSEN NIMI: Varsinais-Suomen suojeluskuntapiiri 1917-1944
Kustantaja: Varsinais-Suomen maakuntasäätiö
Painos: 1
Painovuosi: 1994
Sivumärää: 572
Sidostyyppi: Kovat kannet kansipaperilla
Muuta: Isokokoinen, paksu ja painava. Kansipaperissa kulumaa ja taitetta, muuten erinomaisessa kunnossa. Kuvitusta.
Kunto: 4
(5 = uusi, 4 = erinomainen, 3 = hyvä, 2 = tyydyttävä, 1 = kehno)

KOMENTOKESKUS - O - VASEN

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa Postin virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista laitoksen tekemistä kämmeistä eli Postia koskevat asiat hoidat Postin kanssa. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 €
Sulkeutuu 10 h 3 min 5 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 10 h 3 min 5 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.