Kuvaus

VÄRTTINÄ on Suomen menestynein nykykansanmusiikkiyhtye, joka syntyi Sari ja Mari Kaasisen hankkeena vuonna 1983 Rääkkylässä Pohjois-Karjalassa. Värttinän juuret ovat karjalaisessa perinteessä, erityisesti naisten tavassa laulaa ja niin sanotuissa runolauluissa.

Värttinän kokoonpano on vuosien varrella muuttunut useasti. Tällä hetkellä yhtyeen muodostaa yhdeksän muusikkoa, kolme laulajaa ja kuusi soittajaa. Laulajina ja keulahahmoina on kolme naista: Mari Kaasinen, Susan Aho ja Johanna Virtanen. Värttinä on kiertänyt ympäri maailmaa 1990-luvun alusta asti, jolloin läpimurtolevy OI DAI (ilm. vuosi 1991) toi yhtyeen ihmisten tietoisuuteen.

Levy on uudenveroinen.  Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa 2,25 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,25 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

Marilaulu  

Mie oon musta

Viikon vaivane

Kamaritski

Miinan laulu  

Ukko lumi

Vot vot ja niin niin  

Tupa täynnä tuppasuita

Oi dai  

Tantsukolena

Kiiriminna  

Yks on huoli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 14 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,40 € Sulkeutuu 7 vrk 14 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.