Kuvaus

HUOM KUVASSA NÄKYVÄ PONTIAC-MERKKI ON JO MYYTY; EI TULE MUKAAN; MUUTEN MASKI KUVAN MUKAINEN

Kuvan mukainen (poislukien pontiac-merkki, mikä siis on pois-) myynnissä. Ei tietoa enempää. Goooooooooglen käytön jälkeen kuuluu mielestäni ehkä otsikon mukaiseen autoon?

- Ostaja tietää varmaan paremmin, mitä ostaa, kun kuvaa katsoo.

- Ompi kuvassa kak- kröh, siis likainen, nuo alakerran vaaleammat tuhrut johtuu siitä kun pyyhkäsin linnunk- --siis likaa pois. Ei ollut näet varsinaisesti silloin tarkoitus tänne myyntikuvaa ottaa, niin en ruvennut pesemään...vaan sainpa nyt päähäni ilmoitella, kun kuva koneella on.

- Ehjä, kuten kuvasta näet.

HUOM KUVASSA OLEVA MERKKI JO MYYTY JA MERKKI EI KUULU HUUTOON ENÄÄ!


Kohteita postitetaan yhtenä vaihtuvana arkipäivänä joka viikko - yleensä keskiviikkona, mutta voi siis olla mikä tahansa muukin arkipäivä - . Tuolloin lähetetään aina kaikki ne joiden maksut ovat edellisenä päivänä näkyneet tililläni.


Toimituskulut:

Postin kulloisenkin hinnaston mukainen postimaksu + lähetyskertakohtainen 1,5€ lähetyskulu sen lisäksi.
- Ilmoitussivulla 'toimituskulu'-kohdassa näkyvä määrä EI ole todellinen kulu, vaan se on aina tuossa äsken ilmoitetun mukainen. Näin lähinnä sen vuoksi, että postin hintojen korotustahti on lähinnä naurettavaa, eikä senkään vuoksi kiinteää kulua voi ilmoittaa, eikä myöskään em toimitusKERTA -kohtaisen kulun vuoksi.

- Lähetyskerrassa voi olla yksi tai monta ostettua kohdetta, huudettua tai muuten, ja tulee vain yksi 1,5€ lähetyskulu todellisen postikulun lisäksi.
(Lähetyskulu on todellisten postilaatikkoon viennin bensakulujen ym edes osittaista kattamista varten.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,90 €
Sulkeutuu 90 vrk 7 h 15 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,90 € Sulkeutuu 90 vrk 7 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.