Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Boris Vasiljev : Ei kaatuneiden luettelossa

Kirja on ikäänsä nähden todella hyvässä kunnossa, ainoastaan pääli paperista on joitain käytön jälkiä. Itse kirja näyttää siltä ettei sitä ole kertaakaan edes avattu.

On 22. toukokuuta vuonna -41, kun nuori luutnantti Nikolai Plutznikov on saapunut ottamaan vastaan ensimmäisen tehtävänsä Brestin linnakkeessa lähellä Puolan rajaa. Aamuyöstä räjähtää: saksalaiset aloittavat hyökkäyksensä kohti Moskovaa. Kokemattomalle Koljalle se merkitsee täydellistä muutosta. Siviilien ja sotilaiden kanssa hän hautautuu raunioihin, joita tykistö moukaroi, ja aloittaa epätoivoisen puolustautumisen. Brestin linnakkeen taistelu on historiaa: kun saksalaiset viimein löytävät viimeisen puolustajan kymmenen kuukautta myöhemmin, ei linnake siltikään antaudu – se vain vuotaa verta. Ainoatakaan lippua ei löydetty, ne oli kätketty sortuneiden kellarien uumeniin, jossa ne ovat yhä.
Boris Vasiljevin romaani kertoo Suuren Isänmaallisen sodan alkuajan tapahtumista kokemattoman pojan silmin, kasvusta vastuuseen ja halusta antaa kaikkensa uskomansa asian puolesta.HUOM! Vielä on muutama muukin sotakirja myynnissä. Kannattaa siis kysyä. Yhteishintakin on sovittavissa, sekä tulevat samalla postimaksulla.

Huutonetissä tällä hetkellä myynnissä ainakin nämä sotakirjat:
ANTTALA, Esa - Partisaanit tulessa
RINTALA, Paavo - Leningradin kohtalon sinfonia
SALMELA, Aaro Salmela – Isät Katsovat Poikiaan
TUURI, Antti - Talvisota
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.10.2017 19:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.