Kuvaus

VELHOKOIRA MERLIN KADONNUT LUU JA MUITA SEIKKAILUJA

LUVASSA ON KUUSI HAUSKAA SEIKKAILUA, JOISSA VELHOKOIRA MERLINILLE UNELMAT OVAT AIVAN KÄDEN ULOTTUVILLA. MERLININ SEIKKAILUT VAINUAVA JOHTAA VALLATTOMAN PENNUN MITÄ ODOTTAMATTOMIMPIIN KOMMELLUKSIIN... HULVATTOMIIN LOPPUTULOKSIIN!

KADONNUT LUU-

MERLIN ETSII KADONNUTTA LUUTAAN JA JOUTUU ONGELMIIN KAIVETTUAAN KUOPPIA MAAPURUSTON PUUTARHOIHIN.

MERLIN LUISTELEE-

MERLIN HALUAA VIETTÄÄ PÄIVÄN LUISTELLEN UUDEN TYTTÖYSTÄVÄNSÄ KIZZIEN SEURASSA. MUTTA OSCARILLA ON MUUTA MIELESSÄ.

KOTINI ON LINNANI-

MERLININ KOPPI ON SOTKUINEN, MIKÄ EI ILAHDUTA ARVIA, JOKA HALUAA SEN OLEVAN TÄYDELLISESSÄ TIPTOP-KUNNOSSA. ARESTIN UHALLA MERLINIÄ PATISTETAAN SIIVOAMAAN, SILLÄ LOPPUJEN LOPUKSI " MIEHEN KOTI ON HÄNEN LINNANSA". SIITÄ MERLIN SAAKIN IDEAN. JOS SE OLISI OMAN LINNANSA HERRA, SE VOISI KÄSKYTTÄÄ MUITA JA TEHDÄ, MITÄ SE IKINÄ HALUAA. TAIKAPANNAN ON AIKA TEHDÄ TEMPPUJAAN. SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ MERLINILLÄ ON KAIKKI, MITÄ SE HALUAA, MYÖS PALVELIJOITA HELPOTTAMAAN ELÄMÄÄ. SILLÄ ON JOPA SUURI KÄYTÄVÄ, JOSSA VOI HAUKKUA TÄYDELLISIÄ KAIKUJA! HOHTO ALKAA HIMMETÄ, KUN MERLIN SAA VALITUKSIA MAANVILJELIJÖILTÄ. SATEETTOMALLA SÄÄLLÄ ON KAMMOTTAVAT VAIKUTUKSET HEIDÄN KASVEIHINSA. SEURAAVAN KUNINGASKUNNAN HALLITSIJA FIDO HAASTAA MERLININ TAISTELUUN, ELLEI TÄMÄ LUOVU MAKKAROISTAAN JA LEMPIPALLOSTAAN. JA MIKÄ PAHINTA, KUNINKAANA MERLINILLÄ TULISI OLLA KUNINGATAR. HYI! KOPIN SIIVOAMINEN EI OLE EHKÄ SITTENKÄÄN NIIN PAHA HOMMA.

TIVOLI-

MERLIN HALUAISI IKIOMAN TIVOLIN, MUTTA KUN OSCAR SAA KÄPÄLÄNSÄ KARUSELLIN OHJAUSLAITTEESEEN ON TIEDOSSA VAIN ONGELMIA!

MERLININ KAKSOISVELI-

STANLEY CRABTR ON KUTSUNUT KAKSOISVELJENSÄ GEORGEN POUTAPOUKAMAAN KALASTAMAAN. ALUKSI HEIDÄN YHDENNÄKÖISYYTENSÄ HÄTKÄHDYTTÄÄ MERLINIÄ, MUTTA CHARLOTTEN SELITETTYÄ SILLE ASIAN, SE PYYTÄÄ TAIKAPANNALTAAN OMAN KAKSOISVELJEN. ONGELMIA ON KUITENKIN LUVASSA, KUN ARVI TOTEAA HEILLÄ OLEVAN TILAA VAIN YHDELLE KOIRALLE.MERLININ ON KEKSISTTÄVÄ, MITÄ TEHDÄ UUDELLE YSTÄVÄLLEEN. ONNEKSI YKSIN ASUVA GEORGE OTTAA MIELELLÄÄN KOTIINSA PIENEN KOIRANPENNUN SEURAKSEEN.

ELOKUVAN TAIKAA-

MERLIN MIELII LÄNNENELOKUVAN TÄHDEKSI, MUTTA AINUT " OSCA". JOKA ELOKUVALLE ON LUVASSA, ON ORANSSI, JA SILLÄ ON PITKÄ HÄNTÄ JA VIIKSET!

MAAGISELLA KAULAPANNALLA KAIKKI TOIVEESI OVAT VAIN AJATUKSEN PÄÄSSÄ!

TUOTANTOVUOSI 2004

KESTO 1H PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 97 vrk 2 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 97 vrk 2 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.