Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


Kaksi velhomaailman "tietokirjaa" samalla huudolla;


1. Velhot - Merlinistä Harry Potteriin 
2. Jästit ja taikuus 


Tim Dedopulos - Velhot Merlinistä Harry Potteriin

128-sivuinen, kovakantinen / kuvakantinen kirja


Kustannusyhtiö Otava - painettu Italiassa 2002


KIrjan koko n. 23,5  x 28,5 cm - paino n. 830 g


Muutoin hyväkuntoinen kirja, mutta kansissa hieman säilytyksen jälkiä ja jostakin syystä kirjan selkämys nitisee, sidos kuitenkin ehjä...


Tervetuloa velhojen ihmeelliseen maailmaan, lumouksen, taikuuden ja mytologian salaperäiseen maailmaan, missä mikään ei ole aivan sitä miltä näyttää...


Taikuus on yhtä vanhaa kuin ihmiskunta, ja ajatus siitä että todellisen maailmamme takana on toinen maailma, jossa taikavoimaisilla hahmoilla on suurenmoisia kykyjä. on aina viehättänyt ihmisiä. Jotkut valhot pystyvät loitsimaan pelkällä eleellä tai sanalla, kun taas toisten taikuu kanavoituu muodonmuutoksiin ja ajatusten lukemiseen.


Tämä kiehtova kirja esittelee myyttien, historian, kirjallisuuden ja elokuvan keskeiset velhot ja tarjoaa yksityiskohtaista ja kiinnostavaa taustatietoa kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.
 

**********************************************************************

**********************************************************************

 


George Beahm - Jästit ja taikuus
Harry Potterin ja J. K. Rowlingin tarina


380-sivua + liitteet -  kovakantinen / kuvakantinen runsaasti kuvitettu kirja


Hyväkuntoinen kirja, hieman lukemisen ja säilytyksen jälkiä sekä "ajan patinaa", takakannessa jälki hintalapputarrasta.

 

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2007


Kirjan koko n. 15,0 x 21,5 cm - paino n. 560 g


Takakannen teksti:


Jästit ja taikuus on ensimmäinen Rowlingin miljoonille faneille suunnattu yleistietokirja, lähdeopas ja hakuteos yksissä ja samoissa kansissa. Kirjan kuusi osiota liitteineen muodostavat yleistiedon ja yksityiskohtien aarrearkun Rowlingin kuuluisimmasta kirjallisesta luomuksesta ja Harry Potteria ympäröivästä ilmiöstä.

J.K. Rowlingin maailma : Sisältää monipuolisen katsauksen Rowlingiin itseensä. Osiosta löydät aikajanan, elämäkerran, oppaan Rowlingin Englantiin ja Skotlantiin, usein kysyttyjä kysymyksiä, hakemiston, tietoa Harry Potter -kuvittajista, Rowlingiin liittyvistä hyväntekeväisyysjärjestöistä, Harry Potter -konferenssista ja muista mielenkiintoisista asioista.

Kirjailijan elämää : Tarjoaa aloitteleville sanasepoille asiantuntevia neuvoja kirjan julkaisemisesta, kirjoittamisen taidosta, inspiroivista kahviloista, Harry Potteriin liittyvästä sensuurista ja muista aihepiiriä käsittelevistä asioista.

Harry Potter - taikuutta valkokankaalla : Luo yksityiskohtaisen katsauksen Harry Potter -elokuviin. Lue lisää elokuvien arvosteluista ja näyttelijävalinnoista ja tutustu näyttelijöiden ikuistamiin siteerauksiin.

Katsaus kirjoihin : Kattaa kirjakohtaisen esittelyn kuudesta ilmestyneestä Potter -kirjasta niiden julkaisuihin liittyvine taustoineen ja tarkastelee muutamaa muuta virallista ja epävirallista Potter-kirjaa. Voit testata Harry Potter -tuntemustasi tämän yksityiskohtaisen osion lopusta löytyvän yleistietovisan avulla.

Lumoavat tarinankertojat - J.K.Rowling, Stephen King ja John Irwing : Sisältää artikkelin kuvineen Rowlingin, Stephen Kingin ja John Irwingin kohtaamisesta New Yorkissa järjestetyssä lukutilaisuudessa vuonna 2006.

Harry Potter -internetsivustot : Antaa vinkkejä parhaista aiheeseen liittyvistä internetsivustoista lyhyine kuvauksineen, kuvineen ja osoitteineen.

Liitteet : Tarjoaa yksityiskohtaista tietoa Rowlingin kirjojen amerikkalaisista, englantilaisista ja suomalaisista painoksista, listaukset saatavilla olevista videoista ja DVD-elokuvista sekä suosituimmat keräilytuotteet hintoineen.

Jokaisesta osiosta löytyy tusinoittain Rowlingin omia siteerauksia ja häntä koskevia siteerauksia. Artikkelein, tiivistelmin, yleiskatsauksin ja oheismerkinnöin varustettu Jästit ja taikuus on kuvitettu monin valokuvin ja piirroksin. Kirja sisältää myös ainutlaatuisen 16-sivuisen värikuva-albumin, jossa on harvinaisia valokuvia mm. Rowlingista ja Englannista.

Tämä kirja ei ole osa Harry Potter -kirjasarjaa, eikä sillä ole J.K.Rowlingin virallista tukea tai valtuutusta.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 4:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.