Kuvaus

Dome Karukosken ohjaamat minisarjat (uusi ja muoveissa).

Pyry on 16-vuotias Vihtiläinen ”vaihtoehtonuori”, joka haaveilee pääsevänsä pois kapeakatseisesta kotikunnastaan kuvataidelukioon Helsinkiin. Pyry on taiteellisesti lahjakas, mutta taidelukiohaaveen esteenä on Pyryn kolme vuotta nuorempi, tarkkaavaisuushäiriöstä kärsivä pikkuveli Otto, josta Pyry kantaa kohtuuttoman paljon vastuuta. Pyry pelkää riitaisten ja stressaantuneiden vanhempiensa eroavan, jos hän ei peittele Oton sotkuja – joita riittää. 

Veljet sai jatkoa sarjasta Maailmanparantaja, jossa Pyry pääsee pois Vihdistä opiskelemaan Helsingin kuvataidelukioon. Kanarian lomalla hän löytää rannasta veneellisen kuolleita afrikkalaisia. Kokemus sysää Pyryn pohtimaan globaalia eriarvoisuutta. Pyry saa tuta miten järjestelmä reagoi, kun sitä sohii suoraan huonoon omatuntoon. Maailmanparannusprojekti johtaa törmäyskurssille koulun ja koko suomalaisen yhteiskunnan kanssa.

Ohjaus: Dome Karukoski

Pääosissa: Mikko Neuvonen, Ville Jokinen, Kirsti Valve, Timo Tuominen, Ada Kukkonen, Amanda Pilke, Roope Karisto, Antti Virmavirta

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: 4 h 54 min

Kuva: Widescreen 16:9

Ääni: Suomi - Dolby Digital 2.0

Tekstitys: Ei tekstityksiä

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

14,90 €
tai
Sulkeutuu 23 h 2 min 44 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 23 h 2 min 37 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.