Tuote on myyty käyttäjälle kutvonenjulle hintaan 4 €

Kuvaus

Vanha velkakirja v. 1926. Herra ja rouva Björkholm ovat ostaneet Marjaniemen Huvilayhdyskunnalta tietyn tontin ja sillä sijaitsevan / sijaitsevat rakennukset ja tehneet (ainakin osasta summaa) velkakirjan yllättävän pienestä summasta em. taholle. Korko 11 % ja summa on sovittu maksettavaksi viimeistään  15.12.1929. Kuitenkin velkakirjan kolmannella sivulla velka jo kuitataan maksetuksi 26.8.1926.

Velkakirjan jälkeen on käräjäoikeudessa vahvistettu ilmeisesti tonttien lohkominen ja niiden kiinnitys velan vakuudeksi 12.10.1926, joka hyvin monimutkaisesti tässä ilmoitetaan. :) Toki tärkeä asia! (Valitettavasti itselleni täysin tuntematon suure, koska en ole koskaan omistanut yhtään mitään...)

Asiakirja nro 4, päivätty 26.8.1926. Virallista, paksua paperia, koko tuolloinen taitettu A3. Huomaa yläreunassa leimamerkit ja mitätöintileimat! Siisti asiakirja, joka hieman kupertunut säilytyksessä - menossa juuri painon alle oikenemaan. Ei repeytymiä, ei isompaa nuhrua tai likaa eikä ylimääräisiä merkintöjä (toki virallisempia lyijykynämerkkejä sekä himppasen käsittelyn ja säilytyksen aiheuttamaa normaalia jälkeä). Aikakauden taloudellistakin tilannetta mainiosti kuvaava dokumentti. Marjaniemen alueesta kiinnostuneelle varsinainen löytö. :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.2.2024 8:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.