Tuote on myyty käyttäjälle Jusa5412 hintaan 1 025 €

Kuvaus

Vanha Suomen autonomian aikainen venäläinen tykistön miekka. Valmistettu Ural-vuorien juurella, Zlatoust asetehtaalla. Terä on n.76cm ( 30-tuumaa ) pitkä ja siinä on tehtaan kaksoiskotkaleima ja tarkastusleimat sekä vuosiluku 1896. Kahvan messinkiosissa on W-tarkastusleimat sekä väistimessä tehtaan Zlatoust-leima. Tuppi on puuta joka on kumitettu ja siitä löytyy valmistajan leima.Tupen alahelasta löytyy tehtaan leima. Kumilla päällystetty tuppi on harvinainen eikä sitä valmistettu kun muutaman vuoden ajan ja yleensä vain osalle tykistöä. Tykistön miekka on hieman sirompi ja terä on noin 5-senttiä lyhyempi kuin rakuunamiekassa. Tykistön miekka on harvinaisempi kuin rakuunamiekka ja on vaikeammin hankittavissa. Kaikki osat ovat alkuperäistä tuotantoa. Miekka on mielestäni hyvässä kunnossa, toki ikä näkyy jonkin verran. Tupen päällysteessä halkeamia takapuolella. Katsele kuvista kunto.

Hakusanat tsaari nikolai2 autonomia sortokausi sotilas upseeri venäläinen miekka sapeli Shaska rakuuna ratsuväki ww1 ensimmäinen maailmansota itsenäisyys militaria pistin tikari

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 025 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.10.2020 20:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
22.10. klo 15:05
Kysymys poistettu.
22.10. klo 15:02

Moi. Miekat myydään huutonetin huutokauppakäytännön mukaisesti. Korkein tarjous voittaa. Kiitoksia kuitenkin ehdotuksesta.