Kuvaus

96 sivua

Radioekstroverttien toilaukset aikaansaavat huvittuneisuutta kuulijoissa.

Tappi irti. Kirjeitä ja mielipitetä kuulijoiltamme.

Nähtyä ja kuultua. Elämää helpottamaan ovat markkinoille astuneet ankkurirulla, liimapistooli, Mercury XD, korvatulpat ja hinausloki. Näemme kätevimmän venepurkin ja  purjehtivan rahtialuksen.

Kartat ja väylät.

Suomalaisia vientituotteita on totuttu pitämään laadukkaana. Tapansa mukaan ajattelee Toisinajattelija tästäkin toisin.

Purjepussi. Maarianhaminan purjehdusviikko keräsi ennätysmäärän purjehtijoita. NJK järjesti tänä kesänä kahdet PM-kilpailut. La Trinétessä kilpailtiin On Ton Cupissa, Kielissä Three Quarter Cupista. America's Cupin utismylly alkaa taas jauhaa. Jyväskylässä on ratkottu 470-luokan mestaruuksia. Ruotsissa järjestettiin optimistijollien PM-kisat.

Lautatarhan pinoista löytyy tulossatoa purjelautailun huippusesongilta.

Kun salama iski purjeveneeseen, oli luonnonvoimien myllerrys tuhoisaa. Onneksi henkilövahingoilta säästyttiin, mutta vene silpoutui näillä näkymin korjauskelvottomaksi.

Hollantilainen 62-vuotias Eilco Kasemier ajoi viime talvena moottorialuksella maailman ympäri saavuttaen kolme maailmanennätystä.

Rönnskärin saarella ja Kallbådan luodolla sijaitsevilla majakoilla on ikäeroa 120 vuotta. Porkkalan saarstossa liikkuneille tuttujen majakoiden tarinat liittyvät läheisesti isänmaamme kohtalonvaiheisiin.

Koepurjehdus: Targa 42. Sotaa edeltävän ajan saaristoristeiljät olivat kauniita ja solakoita veneitä, jotka purjehtivat nopeasti. Targa 42 on samansukuinen uutuus.

Kun kesä alkoi kukoistaa Suomessa, lähti miinalaiva Pohjanmaa vuoden 1984 kolutuspurjehdukselle etelän vesille.

The Observer/ Europe 1 Singlehanded Transatlantic Race 1984. OSTAR purjehditaan joka neljäs vuosi, olympiavuosina. Tarkoituksena on purjehtia yksin Englannin Plymouthista Newportiin mahdollisimman nopeasti.

Esittely: Granada 31. Tanska vie innokkaasti Granada -veneitä Keski-Eurooppaan, mutta Suomessa ei niitä toistaiseksi ole enemmälti nähty.

Diken Odysseya 9. Unelma purjehduksesta Kreikan saaristossa alkaa toteutua.

Vesi polttoaineessa. Onko Sinun veneesi polttoainejärjestelmä kunnossa ja puhdas? Koska viimeksi tarkistit vedenerottimen?

Maapallon kiertäjät. Atlantin sankari Pertti Duncker on saanut postia kahdelta venekunnalta, jotka ovat päättäneet tehdä unelmistaan arkipäivän todellisuutta purjehtimalla maailman ympäri.

Purjehduksen suosio urheilumuotona kasvaa nopeasti myös nuorison keskuudessa.

Reikä kylkeen, silmä poskionteloon. Heinäkuun veneilyonnettomuudet sisälsivät myös Jobin postia.

Myrskylintu nousee siivilleen 12. Myrskylinnusta on tarkoitus tulla luonnon ja ihmisen kanssa täydellisesti sopusoinnussa toimiva laite.

Esittely: Finnsport 540 R. Isot pulpettiveneet valtaavat venemarkkinoita.

Esittely: Sjöjeepen 43. Alumiiniveneistä pitävät ne veneilijät, jotka haluavat liikkua myöhään syksyllä ja aikaisin keväällä.

Esittely: Örnvik. Esittelemme jämerän, u-pohjaisen avoveneen todella vaikeisiin oloihin.

Erään vakuutuksen anatomia. Koevakuutimme veneen ja pyysimme tarjoukset tunnetuilta vakuutusyhtiöiltä.

Koeajo: Bosund 29 Family AC. Suippoperäinen kalastajamallinen on suomalaisten lempivene.

Helmeri: Suomen taide on karttunut taas yhdellä mestariteoksella, jonka syntyyn Simeon H.Reimarilla oli ratkaisevan tärkeä osuus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 4 vrk 5 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 4 vrk 5 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.