Kuvaus

Tuotteen VERSELE LAGA Nature Cuni - Food for rabbits - 9 kg kuvaus


VERSELE LAGA Nature Cuni - Ruokaa kaneille - 9 kg

VERSELE LAGA Nature Cuni on erinomainen ruoka kaneille, joka tarjoaa tasapainoisen ja ravitsevan ruokavalion. Tämä ruoka on suunniteltu erityisesti kaneille, jotta ne voivat nauttia hyvästä terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tämä 9 kg:n ruokapakkaus tarjoaa runsaasti ravintoa ja energiaa kaneillesi. Ruoka sisältää laadukkaita ja luonnollisia ainesosia, jotka auttavat kanejasi pysymään terveinä ja aktiivisina. Tämä ruoka on täysin luonnollista ja ei sisällä keinotekoisia lisäaineita tai väriaineita.

VERSELE LAGA Nature Cuni on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka täyttävät kaikki kaneiden ravitsemustarpeet. Ruoka sisältää runsaasti kuitua, joka edistää ruoansulatusta ja parantaa kaneiden suoliston terveyttä. Se sisältää myös terveellisiä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat kaneiden immuunijärjestelmää ja yleistä hyvinvointia.

Tämä ruoka on erittäin maistuva ja kanejesi rakastama. Se tarjoaa kaikki tarvittavat ravintoaineet, jotka kanejasi tarvitsevat pysyäkseen terveinä ja energisinä. Sen tasapainoinen koostumus auttaa myös ehkäisemään ruoansulatusongelmia ja ylipainoa.

Tilaa VERSELE LAGA Nature Cuni nyt ja anna kaneillesi parasta mahdollista ravintoa. Huolehdi niiden hyvinvoinnista ja anna niille herkullista ruokaa, joka pitää ne terveinä ja onnellisina.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 5 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.