Tuote on myyty käyttäjälle Maailmanmies hintaan 7 €

Kuvaus

Tähän Uuno Turhapuro -kokoelmaan on valittu ehdottomat helmet Uuno -elokuvista. Lähde Uunon, Härski Hartikaisen ja Sörsselssönin hulvattomien seikkailujen matkaan!

Uuno Turhapuro, 1973

Vesa-Matti Loirin esittämä Uuno Turhapuro -hahmo sai alkunsa 1970-luvun alussa Spede Pasasen televisio-ohjelmien huippusuosituissa sketseistä.

Ensimmäisessä elokuvassa Uuno rakentaa viulun tee-se-itse -menetelmällä ja opettelee soittamaan kirjeopiston kautta. Viulistin menestys on valtava ja rahaa tulee, mutta samalla menee vapaa-aika. Uuno päättää taas nauttia elämästä...

Lottovoittaja UKK Uuno Turhapuro, 1976

Uuno Turhapuro on mies, joka on tehnyt tyhjäntoimittamisesta todellisen taiteen lajin. Turhapurojen perheessä valmistaudutaan ensimmäiseen hääpäivään, vaikka Härski Hartikainen ei usko avioliiton kestävän vuottakaan. Asiasta on lyöty jopa vetoa! Uuno valmistautuu nauttimaan yksivuotishääpäiväkeskikaljoja Esson baarissa ja odottaa vesi kielellä Härskin lupaamaa häälounasta, mutta kohtalo puuttuu peliin. Uunosta tulee lottovoittaja - tai ainakin siltä näyttää...

Uuno Turhapuro armeijan leivissä, 1984

Uuno on kutsuttu suorittamaan varusmiespalveluksensa loppuun. Appiukko, johtaja Tuura, on edennyt puolustusministeriksi ja määrää tämän välittömästi armeijaan päästäkseen eroon kiusankappaleesta. Alokas Uuno aiheuttaa kaikenlaista hämminkiä ja hankaluuksia esimiehilleen ja hänet siirretään hevosmieheksi. Uunoa ei siirto miellytä ja hän laatii nerokkaan ylenemissuunnitelman. Kuin sattumalta esimiehille paljastuu Uunon ja puolustusministerin sukulaisuus ja pian Uunon ura lähtee nopeaan nousuun.

Uuno Epsanjassa, 1985

Koska yövahdin työ ei sovellu Uunolle, jonka on vaikea pysytellä hereillä päivälläkin, hän päättää suorittaa matkaoppaan tutkinnon kirjekurssina. Samalla löytyy työpaikka pienestä matkatoimistosta, joka myy halpamatkoja Espanjaan. Vuoristoneuvos Tuura ostaa sattumalta lomamatkan juuri Uunon toimistosta. Hinta on halpa ja palvelut sen mukaisia! Kaikesta huolimatta Tuura yrittää sinnikkäästi saada allekirjoituksen sopimukseen samassa paikassa lomailevalta ministeriltä. Uuno sen sijaan nauttii auringosta täysin siemauksin.

Genre: Komedia

Pääosissa: Vesa-Matti Loiri

Tuotantovuosi: 1973, 1976, 1984, 1985

Levyjen määrä: 4

Ikäraja: 7

4-DVD on uusi, muoveissa. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa 2,7 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,7 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.8.2022 11:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.