Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

King Arthur (2004)


Image and video hosting by TinyPic
Ohjaaja: Antoine Fuqua

K - 11

Kesto: 121min toiminta/seikkailu Clive Owen...

Arthur

Ioan GruffuddIoan Gruffudd...

Lancelot

Mads MikkelsenMads Mikkelsen...

Tristram

Joel EdgertonJoel Edgerton...

Gawain

Hugh DancyHugh Dancy...

Galahad

Ray WinstoneRay Winstone...

Bors

Ray StevensonRay Stevenson...

Dagonet

Keira KnightleyKeira Knightley...

Guinevere

Stephen DillaneStephen Dillane...

Merlin

Stellan SkarsgårdStellan Skarsgård...

Cerdic

Til SchweigerTil Schweiger...

Cynric

Sean GilderSean Gilder...

Jols

Pat KinevanePat Kinevane...

Horton

Ivano MarescottiIvano Marescotti...

Bishop Germanius

Ken StottKen Stott...

Marius Honorius

 

Taistelujen ulkopuolella elokuva käyttää aikaansa vapauden uhoamiseen ja väkisin väännetyn romanssin virittelyyn.

Kaikki lienee tuntevat kuningas Arthurin tarinan. Ja ilmeisesti myös Jerry Bruckheimer. Herra on nimittäin mennyt sorkkimaan vanhaa tarua kumppaniensa kera ja lopputulos olisi varmaan ihan viihdyttävää kertakatselua. Noin minä ainakin ajattelin kun menin katsomaan Kuningas Arthuria leffateattereihin. Olen pitänyt tämän herran tuottamista elokuvista ja odotin Arthurista myös mukavaa viihdettä. Toisin kävi. Leffa paljastui nimittäin ylipitkäksi tylsyystaisteluksi, jonka aikana tuli kelloa katsottua enemmän kuin elokuvassa ruumiita tuli.

Arthur (Clive Owen) ja hänen pyöreän pöydän ritarinsa ovat palaamassa Roomaan viidentoista vuoden pakkovärväysreissulta. Kun ritarit ovat puhkumassa vapautta niin heille annetaan vielä yksi tehtävä. Arthurin ja hänen ritariensa tehtävänä olisi pelastaa eräs roomalaisperhe saksiarmeijan jaloista. Kaikki varmaan tietävät mitä siitä seuraa. Ylipitkiä taistelukohtauksia, vapauden uhoamista, kaupallinen seksikohtaus ja lisää vapauden uhoamista. Luvassa on siis karmaisevat kaksi tuntia.

Kuningas Arthur on elokuva jossa epäonnistutaan täydellisesti. Ainoat hyvät puolet ovat visuaalisesti komeat taistelukohtaukset ja Hans Zimmerin eeppinen musiikki. Siihen ne ansiot sitten jäävätkin. Näyttelijät ovat tässä elokuvassa täysin pökkelöitä ja hyvänä esimerkkinä tästä on nimiosanäyttelijä Clive Owen joka on täysin karismaton osassaan. Naispääroolissa nähdään Keira Knightley, joka on eksynyt aivan väärään elokuvaan. Ainoa hyvä näyttelijä on Stellan Skarsgård, joka vetää roolinsa vallan mainiosti mutta ei yksin pysty kannattelemaan elokuvaa.

Noh, mitä tästä jäi jäljelle? Ikävä lippuun heitettyjen rahojen perään. Toki elokuva on teknisesti hieno mutta muuten elokuva on todella ohut sisällöltään. Taistelujen ulkopuolella elokuva käyttää aikaansa vapauden uhoamiseen pyöreän pöydän äärellä ja väkisin väännetyn romanssin virittelyyn. Loppujen lopuksi todella huono elokuva joka on vahvoilla vuoden huonoin elokuva-veikkauksissa.


Image and video hosting by TinyPic
http://www.leffatykki.com/elokuva/kuningas-arthur

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2018 14:33

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.