Kuvaus

Tulin hommanneeksi ison erän VHS-kasetteja vähän vahingossa, ja nyt niistä parhaat pikku hiljaa myyntiin, kun itsellä ei ole VHS-soitinta ollut vuosiin tai vuosikymmeniin. Suurin osa kaseteista näyttää olevan parista videovuokraamosta jostain hamasta menneisyydestä. Itse en siis ole tästä "elokuvaelämyksestä" nauttimaan, kaikkien kunnoksi laitan "hyvä", koska parempaakaan arvausta ei ole. Jos kauppa käy, näitä on 8000+ vielä jäljellä ;-) 

Postitan ihan mielellään, nouto Oulustakin käy. Postikulut 6 euroa vaikka ostaisit useampia kerralla, yritän ehtiä aina laittaa useita kymmeniä myyntiin samaan aikaan, niin voi kerätä paketin. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
17 €
Sulkeutuu 5 vrk 19 h 2 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 17 € Sulkeutuu 5 vrk 19 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.2. klo 15:23

Jep kiitos vastauksesta. Pistä muistiin. Jos toi filmi löytyy niin laita myyntiin tai lähetä mulle yksityisviestiä. Täällä on yksi varma ostaja / huutaja.

24.2. klo 11:59

Moi. Sattuuko tosta 8000 joukosta löytymään tätä: Tappamisen Aika - Killing Time vuodelta 1998, ohjaus Bharat Nalluri?

24.2. klo 14:22

Kasetit ovat kaikki pahvilaatikoissa, jota puretaan pikku hiljaa ja laitetaan joko yksittäin tai könttänä myyntiin sitä mukaa kun ehdin kuvata ja listata, mutta mitään tietoa ei ole, mitä kaikkea laatikoista vielä paljastuu.