Kuvaus

HUOM!
Huutaessasi kohdetta sitoudut kohteessa mainittuihin toimitusehtoihin ja
kuluihin.

Galaxy express vhs, Bambi, Kaunotar ja hirvio, Dino riders, vatsatanssi, Teräsmies, vaaleanpunainen pantteri ja mr. Bean, star wars kloonien hyökkäys, jonny quest black jack leen aarre ei kuulu enään kauppaan. On myyty pois.

48 vhskasettia

Tuhkimo 2 vhs, Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput. Kasetista puuttuu etiketit.,Pelkkä kotelo siis myynnissä, jonka sisällä on vhs kasetti. Kasetille voi itse nauhoitella mitä haluaa. kasetti osittain myös päältä rikki)

Titanic. Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

8 mile vhs, VHS kasetti on testattu toimivaksi

Halinallet mutrun kolme toivomusta vhs ( testattu toimii)

Midnightheat.  (Makuunin vuokrakasetti) Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Jurassic park 3. Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Antibody ( makuunin vuokrakasetti). Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Mean Machine ( R-kioski vuokrakasetti) Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Love, Honour & Obey. Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

X-men 2,   Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

nalle puh disney vhs, VHS kasettia en ole tarkistanut, joten toimivuudesta ei ole tietoa. Oletukseni mukaan kuitenkin pitäisi toimia. 

Neuvottelija  .Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput. Pelkkä kotelo. Mukaan tulee toki vhskasettikin. Kasetti saattaa olla itsenauhoitettu. Myydään siis pelkkää koteloa jonka sisällä on vhs kasetti johon voi itse nauhoitella omia juttujaan.

Skorpionikuningas ( kotelo r-koskin vuokrakotelo) Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput. Pelkkä kotelo. Mukaan tulee toki vhs kasettikin. Kasetti saattaa olla itsenauhoitettu. Myydään siis pelkkää koteloa jonka sisällä on vhs kasetti johon voi itse nauhoitella omia juttujaan.

Viimeinen linnoitus. ( R-kioskin vuokrakasetti, kotelon sivusta lähtenyt muovia palanen irti)  Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Hurjapäät.  ( makuunin vuokrakasetti)  Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Forrest gump. Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Storm catcher ( r-kioskin vuokrakasetti) .Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Batman forever. Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Spider-man - Hämähäkkimies.  Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput. Kotelosta pohjasta puuttuu palanen.

Drive -Ajojahti ( makuunin vuokrakasetti) Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Halinallet kadonneet halinallet VHS ( testattu toimii)

Pink floyd, live at pompeii & delicate sound of thunder & final cut. Itsenauhoitettu kasetti. Mydään siis pelkkää koteloa ja kasetti mihin voi itse naúhoitella mitä haluaa.

Birthday girl - unohtumaton yllätys.  Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

102 dalmatialaista ( kasetista puuttuu etiketit, kotelosta puuttuu muovia)  Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput. Pelkkä kotelo joka sisältää vhs kasetin johon voi itse nauhoitella mitä haluaa.

Timon ja Pumba, maailman ympäri,  Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Sweet deams   .Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Mies ilman identiteettiä ( r-kioskin vuokrakasetti), kotelon sivusta lähtenyt muovia palanen irti)  Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Piano   Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

halinallet uinuva jätti vhs ( testattu toimii)

Mortal kombat  .Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

pocahontas II matka uuteen maailmaan disney vhs,  VHS kasettia en ole tarkistanut, joten toimivuudesta ei ole tietoa. Oletukseni mukaan kuitenkin pitäisi toimia.  

Winsor pilates Basics ( englanninkielinen)  Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

Sin city  .Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

hard cash VHS, R-kioskin vuokrakasetti.   Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

leijonakuningas 2 jylhäkallion ylpeys vhs,  VHS kasettia en ole tarkistanut, joten toimivuudesta ei ole tietoa. Oletukseni mukaan kuitenkin pitäisi toimia.  

dolph lungren punainen skorpioni vhs ( ei testattu)

dark city ja spawn vhs ( ei testattu)

Josef unten kuningas vhs,  VHS kasettia en ole tarkistanut, joten toimivuudesta ei ole tietoa. Oletukseni mukaan kuitenkin pitäisi toimia.  

Leopold1 ( kotelossa on etiketitön vhs kasetti, kasetissa on englanninkielistä Turtles piirrettyä). Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

 vesimies VHS,  Suomeksi puhuttu. Kasetti on testattu toimivaksi. VHS laatua joten kuva tai äänet ei ole mitkään huiput.

kotelosta puuttuu pala ja etikettiä töhritty

titanic vhs,  VHS kasettia en ole tarkistanut, joten toimivuudesta ei ole tietoa. Oletukseni mukaan kuitenkin pitäisi toimia.  

VHS kasetti joka sisältää Pink floydin musiikkivideoita. Voi itse nauhoitella mitä haluaa.

....................................................................................................................................................................

Huutajille tiedoksi:

Mikäli kohteessa on jotain epäselvää tai haluat jotain ylimääräistä tietoa kohteesta, kysy ennen huutoa. Näin vältät mahdolliset ongelmat.

Tarkempia tietoja toimituskuluista, toimitustavasta yms. löytyy    http://huutonetinfo.blogspot.fi/

Kohteilla on seitsemän arkipäivää maksuaikaa kohteen voittopäivämäärästä laskettuna.

Mikäli maksuaikaa tarvitsee enemmän saa sitä panttia vastaan.

Lunastamattomasta huudosta tulee negatiivinen palaute.

Huutaessasi kohteitani tarkistathan että omat tietosi ovat ajantasalla ja tiedoistasi löytyy voimassa oleva matkapuhelinnumero. Näitä tietoja tarvitaan postipakettia tai huutopakettia varten.

Kohteiden toimituskulut on pääsiassa laskettu postin / huutopaketin postitoimituksen mukaan. Kaikki postitus vaihtoehdot, kotiintuomiset tai noudot löytyvät hinnastoineen,
http://huutonetinfo.blogspot.fi/


Kohteet joissa toimituskulut 0 euroa tai joissa lukee ei PK ( ei postikuluja) Toimituskulut on laskettu halvimman postitoimituksen mukaan joko postin tai huutopaketti postin mukaan.

Mikäli kohteessa on kaupanpäällisiä, saa ne ainoastaan jos kohde huudetaan sille asetetulla lähtöhinnalla.  Mikäli kohteesta hyväksytään hintaehdotus joka alittaa kohteen lähtöhinnan ei kaupanpäällisiä saa kohteen mukana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 17 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 103 vrk 17 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.