Kuvaus

vhs, Lohivaapun valinta & viritys

Mukana tunnetut lohensoutajat Markku Markkanen, Matti Rytinki, Heikki Tuovila ja Mauno Bogdanoff, jotka kertovat omista kokemuksistaan ja antavat vinkkejä kalastukseen.

Kuvaukset on otettu aidoista tilanteista. Videolla esiintyy maamme eturivin vaapuntekijöitä, jotka antavat omia vinkkejään kalastukseen vieheistä, solmuista, soutamisesta, ..., lähtien.

Vieheistä kerrotaan mm. "sopivia" värivaihtoehtoja eri vuodenaikojen mukaan (kevät, kesä, syksy, syys-talvi) tai vaikkapa vedenkorkeuden vaikutuksesta valittavaan vieheeseen (vaappuun).

Vieheiden / vaappujen virityksessä esitellään esim. miten viehe saadaan uimaan nopeammin, hitaammin, syvemmälle, lähempänä pintaa, mutkittelemaan nopeammin tai hitaammin säätämällä yksinkertaisesti vain vieheen muovista (mahdollisesti metallista) etulevyä tai vieheen etusilmukkaa. Lisäksi kerrotaan, mitä etulevyn kaventaminen (leikataan paloja pois "oikeista paikoista") tekee vieheen uinnille. Nämä säädöt osaltaan selittävät sen, miksi näilläkin kalamiehillä on useita ulkoisesti samanlaisia vieheitä pakissaan. Osaa räätälöinneistä / muutoksista kun ei voi enää myöhemmin perua.

Nuo kun olis aikoinaan tiennyt, niin ehkä sitä kalaakin olisi tullut ihan eri tavalla.

videokasetti, Pan Vision [2004]
Sarja - Kireitä siimoja, 2

Kireitä siimoja -sarjan ensimmäiset osat ilmestyneet ilman osanumeromerkintöä.

* kesto noin 42 min : värifilmi

kalastus kalastusvälineet lohi lohikalat kojamo

EAN Code: 6 416335 144793

Siisti ja hyväkuntoinen video; kuvan laatu on kauttaaltaan hyvä ja kirkas. Siisti ja muuten ehjä kotelo, mutta kotelon takakannen vasemmasta yläkulmasta puuttuu pieni pala muovia.

Mahdollinen lähetys halvimmillaan Smartpost-pakettina
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 11 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,50 € Sulkeutuu 76 vrk 11 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.