Kuvaus

Kuvan mukainen Aurinkoa-merkkinen vihreä puuvillatakki. Takissa napitus isoilla ruskeilla napeilla ja siitä löytyy taskuja 6kpl joista yksi vasemmassa hihassa. Takki on ottanut hitusen haalistumisen merkkejä, mutta muutoin takki on uusi. Näitä on myyty 59€ hintaan, mutta ylijäämätakiksi tämä on mainio keleille joissa aurinko vielä lämmittää mutta illat jo kylmempiä.

Takin koko on XL ja tässä hieman mittoja:

Hihan pituus kainalosta ranteeseen 54cm.
Takin korkeus olkapäästä alareunaan 80cm.
Takin leveys kainalosta kainaloon 60cm.

Materiaalina takissa on puuvilla ja toisin kuin euroopassa yleisesti myytävistä takeista, tästä väristä puuttuu uv suoja-aine, eli se haalistuu jos seisoo voimakkaassa auringonvalossa, takki on Made In Nepal. Väriä voi elävöittää värjäämällä takin esim. pesukoneessa. Takki kestää puuvillapesun.

Maksutiedot kohteesta tulevat automaattiviestissä. Lähetys toimitetaan vain huutopakettina, hintana 6,95€, joten saat lähetyksen sekä nopeammin ettäluotettavimmin perille, seurantakoodillisena lähetyksenä. Odotan maksua tuotteesta 7 arkipäivää jonka jälkeen katson kaupan perutuksi, ellei muuta maksupäivää olla sovittu. Katso myös muut kohteeni sillä postikuluja voidaan yhdistää useampaan tuotteeseen: https://www.huuto.net/haku/sellernro/323652

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 7 vrk 9 h 4 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 7 vrk 9 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.