Kuvaus

VIIKKORAHAT (DVD)

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 1994, kesto 1 tunti 44 minuuttia, kieli on englanti, tekstitysvaihtiehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti. Pääosissa Melanie Griffith ja Ed Harris.

"E­si­pu­ber­teet­tia ta­pai­le­vat po­jat ha­lua­vat nähdä alas­to­man nai­sen (Me­la­nie Grif­fith), ja yk­si po­jis­ta ha­luaa tästä isäl­leen (Ed Har­ris) uu­den vai­mon. Jos vas­ten­mie­li­sen alun kestää, jat­kos­sa voi seu­ra­ta pe­rus-hol­lywoo­di­lais­ta ”­ko­ko­per­heen” toi­min­ta-ko­me­diaa. Mal­colm Mc­Dowell ja An­ne Hec­he ovat hie­man ou­dois­sa si­vuo­sis­sa pa­han maail­man edus­ta­ji­na.

Melanie Griffith ja Ed Harris sopivat täydellisesti toisilleen tässä lämminhenkisessä romanttisessa komediassa. Kaksitoista vuotias Frank Wheeler (Michael Patrick Carter) ja kaksi hänen parasta kaveriaan ovat päättäneet tutustua elämän suurimpaan mysteeriin – naiseen! Niinpä kaverukset lähtevät suureen kaupunkiin toiveenaan nähdä vilaus alastomasta naisesta! Mukaan on otettu säätöpossun koko sisältö. Nuoria poikia onnistaa, kun he tapaavat neiti V:n (Melanie Griffith), lämminsydämisen upean kaunottaren. Frank näkee katunaisessa muutakin kuin kauniin ulkokuoren ja tuumaa, että V:stä tulisi täydellinen vaimo sinkku-isälleen (Ed Harris)! Suunnitelmat eivät toteudu aivan helposti kun kapulana rattaissa on häikäilemätön mafiapomo (Malcolm McDowell). Asiat asettuvat lopulta uomiinsa rakkauden maagisella voimalla."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 16 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 90 vrk 16 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.