Kuvaus

Kuvaus

Ensin kuolema lötysi heidät

Sitten kuolema varoitti heitä

Tällä kertaa kuolema vie homman päätökseen

 

Alex Brown on lähdössä luokkaretkelle Pariisiin. Ennen koneen nousua hän näkee todentuntuisen näyn, jossa luokan kone räjähtää ja kaikki mukana olleet saavat surmansa. Alex päättää jäädä koneesta muutaman ystävänsä kanssa. Kone räjähtääkin nousun aikana, mutta selviytyneet eivät tiedä kiittääkö vai syyttää Alexia...kuolema nimittäin tulee takaisin selviytyneiden joukkoon. Pian pelastuneita alkaakin kuolla hämärissä oloissa.

Final Destination on trilleri, joka herättää kysymyksiä. Voiko kuolemaa huijata? Onko olemassa jokaiselle varattu kohtalo, jota ei voi paeta?

Elokuva yhdistää teinikauhua ja epävarmuuden tunnelmaa shokkihoidon tavoin. Tuloksena syntyy uhkaava elämän ja kuoleman leikki, jossa katsoja ei voi olla varma enää mistään. Ei lentopelkoisille!!

 

Kyse on totisesti elämästä ja kuolemasta kun kahdeksan muukalaista selviytyy täpärästi tuhoisasta ketjukolarista moottoritiellä. Vain nuoren tytön enne-näky pelastaa heidät karmealta lopulta. Nyt ryhmän on sekoitettava Kuoleman suunnitelma, mutta hinta on korkea... ja tuskallinen.
Tiedossa on tappavan terävä hittileffan Final Destination - Viimeinen määränpää jatko-osa, joka tihkuu huikeita erikoistehosteita, todellista gore-taidetta ja sydämenpysäyttävää jännitystä kohtaus toisensa jälkeen.
Kiinnitä turvavyösi ja valmistaudu hirvittävään kyytiin... se voi olla viimeisesi!

SINÄ OLET OHJAIMISSA!
KAKSI TAPAA KATSOA ELOKUVA!

  • Alkuperäinen teatteriversio
  • ?Choose Their Fate!? ?versio ? Sinä päätät elokuvan juonesta! Muuta tapahtumien kulkua ja päätä ihmisten kohtaloista! Lähes tunti ylimääräisiä kohtauksia!

     

    Kiinnitä turvavyösi kohti Viimeistä määränpäätä kolmannen ? ja kaikista pelottavimman ? kerran! Wendylle valkenee että painajainen on palannut, kun hän ystävineen pelastuu kuoleman kyydistä vuoristoradalla, ja selvinneet saavat yksitellen surmansa entistäkin hirvittävimmillä tavoilla... Kuolema on palannut viedäkseen homman loppuun. Saako Wendy vakuutettua ystävänsä tilanteen karmivuudesta ennen kuin on liian myöhäistä?

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.KEITK

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 18 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 78 vrk 18 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.