Kuvaus

[1216]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva DVD Boxi. Viinien / Italian / Ranskan / Espanjan / Jaakko "Jaska" Saariluoman diggareille.

Sisältää siis  POSSE TÄHDEN Jaska Saariluoma.  

DVD Boxi on jo aikoja sitten loppuunmyyty ja aika hankala löytää enää tänä päivänä.

Vertigo Production Oy esittää

VIININ VIEMÄÄ - (2 disc) DVD Boxi

Viinin viemää on hauska ja visuaalisesti upea matka Italian, Ranskan ja Espanjan viinialueille stand up -koomikki Jaakko Saariluoman seurassa.

TV-sarja vuodelta 2006 ohjaus Minna Virtanen pääosissa Jaakko Saariluoma.

Jaakko on ihan tavallinen kaveri, joka pitää hyvästä ruoasta ja viinistä. Jaakon suhde viiniin alkoi 80-luvun lopulla traumattisella tutustumisella edulliseen Soave-valkoviiniin ja on edennyt siitä vuosien kuluessa punaisten viinien suuntaan - aivan kuten tuhansilla muillakin suomalaisilla.

-"Mä en vaan oikeesti osaa erottaa eri viinejä. Kaikki maistuu samalta - eli hyvältä. Voiko mun maku olla niin kehittymätön, että mä en erota huonoja viinejä hyvistä? Mä en oo enää teini. Joskus tulee mietittyä, että ehkä elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi mauttomaan ruokaan ja yksinkertaiseen viiniin. Asialle pitäisi varmaan tehdä jotain."

Jaakko oli sanojensa mittäinen ja lähti pitkälle matkalle etsimään hyvää viiniä ja ruokaa.

Jaakko vierailee upeilla viinialueilla Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa ja antaa paljon hyviä vinkkejä matkustamiseen sekä hyödyllistä tietoa eri alueiden viineistä ja ruoasta. Italiassa Jaakko käy supersuositussa Toscanassa, aristokraattisemmassa Piemontessa sekä uudessa tuttavuudessa Veneton alueella. Ranskassa Jaakko kiertelee Champagnen, idyllisen Rhonen ja Languedoc-Roussillon alueilla. Espanjassa Jaakko matkustaa Barcelonasta Riojaan.

  • sisältää 2 DVD levyjä joissa jaksot 1-8
  • sisältää myös reseptivihkosen Viinin viemää kirjasta.

Kieli: Suomi, Englanti

Tekstitys: Suomi, Englanti

Kesto: 2 h 56 min

VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ PK:lla 6,95e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10 KG TAVARAA

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18,10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 7 vrk 19 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 7 vrk 19 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.