Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Timo Kokko : Viipurin Sorvalista Rovaniemen markkinoille - Viihdetaiteilija Jorma Ikävalkon ura ja elämä

Mitä yhteistä on Viipurin Soitannollisella Kerholla ja Ramblers-yhtyeellä? Mikä yhdistää Toivo Kärkeä, Reino Helismaata, Tapio Rautavaaraa ja monia muita suomalaisia viihdetaiteilijoita? Kenen unohtumattomia levytyksiä ovat Joensuun Elli, Säkkijärven polkka ja Rumarellumarillumarei? Kenen käsialaa on haikean kaunis Hopeahääpäivänä-valssi?

Vastaus kysymyksiin on Jorma Ikävalko, Viipurista lähtöisin oleva musiikkitaituri. Ikävalkon merkitys suomalaisessa viihdekulttuurissa on pitkään tunnustettu, mutta jostain syystä hän on jäänyt sodanjälkeisen iltamaviihteen ja kevyen musiikin sivuhahmoksi. Hän ehti kuitenkin työskennellä kaikkien edellä mainittujen taiteilijoiden kanssa niinä vuosikymmeninä, jolloin hän vaikutti suomalaisessa musiikkielämässä armoitettuna kuplettien esittäjänä, taitavana muusikkona, filminäyttelijänä, säveltäjänä, sanoittajana ja laulajana.

Jorma Ikävalkon ammattimainen viihdeura ajoittuu sodanjälkeiseen aikakauteen, jolloin maamme muuttui ripeästi agraariyhteiskunnasta teollisuusvaltioksi. Tämä kirja tuo julki sen suuren merkityksen, joka Jorma Ikävalkolla on ollut noiden muutosten vuosien suomalaisessa viihdekulttuurissa.

Painovuosi: 2011
Painos: 1.
Sivumäärä: 210
Sidosasu: Nidottu
Kustantaja: Moreeni

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 270
Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.3.2018 15:58

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.3. klo 10:28

Löytyykö teiltä tätä samaa kirjaa uutena useampia kappaleita?

24.3. klo 10:52

Hei, kiitos viestistäsi. Kyllä löytyy. Jos haluat voit tehdä kirjasta huudon ja kertoa meille sitten kuinka monta haluaisit. Ystävällisin terveisin,