Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Viiru Ja Pesonen Joulupuuhissa  (DVD)


AlkuperäisnimiPettson & Findus - Tomtemaskinen

 

Nokkela ukko Pesonen ja hänen kekseliäs Viiru-kissansa ovat täällä taas, tällä kertaa joulupuuhissa. Tarina perustuu SVEN NORDQVISTin kirjaan.

Joulu on jo ovella, kun Viiru-kissa kuulee lasten puhuvan pukista ja tontuista... Viiru ei ole vielä koskaan tavannut joulupukkia, joten se syöksyy kotiin Pesosen luokse vaatimaan selitystä. Pesonen selittää, että ehkäpä joulupukki tulee jouluna. Tai ehkä pukki ei tule ollenkaan, sitä kun ei voi koskaan tietää varmasti. Viiru ei tyydy tähän vastaukseen, joten hän yrittää pakottaa Pesosen lupaamaan että pukki tulee ? muuten hän ei aio tosiaankaan viettää joulua enää koskaan!

Paineen alla Pesonen sitten lupaa, että pukki tulee. Hän päättää rakentaa robotin, joka osaisi liikkua ja puhua kuin joulupukki. Pesonen viettaa lähes kaiken aikansa verstaallaan rakentaen ja fundeeraten, ja Viiru tuntee jääneensä aivan yksin... Mutta keitä ovatkaan nuo kummalliset pikku-ukkelit, jotka tulevat tervehtimään? Tapaako Viiru sittenkin tonttunsa? Ja saako Pesonen koneensa toimimaan?

 

Kesto:
74 min

Puhuttu Suomeksi ja Ruotsiksi

R2

K-3

Suomijulkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.10.2018 8:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.