Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

VILLE VALLATON  X 3


SISÄLTÄÄ ELOKUVAT:


 


 


VILLE VALLATON 2 - VILLE TV-TÄHTENÄ--


VILLE TV-TÄHTENÄ-


VILLE ON OLLUT PYYDYSTÄMÄSSÄ SAMMAKOITA. SUOMUDAN PEITOSSA OLEVA VILLE PESTATAAN TELEVISIOON KYLPYVAAHTOMAINOKSEEN. KUVAUKSISSA KOMMELLUKSET SEURAAVAT TOISIAAN KUN VILLE VÄLTTELEE KYLPYYN JOUTUMISTA.


KARJUSEN SEDÄN KAAKATTAJA-


KARJUSEN SETÄ VOITTAA KILPAILUSSA HANHEN EIKÄ OLE INNOISSAAN PUREVASTA KILJUKAULASTA. VILLE JA E-P LÄHETTÄVÄT HANHEN MAATILALLE JA LAITTAVAT ROBOTTIHANHEN OIKEAN TILALLE. MITEN HERRA KARJUNEN SUHTAUTUU HANHIEN VAIHTOON?


KARJUSEN SETÄ YÖJALASSA--


MARTTA ON MATKOILLA JA VILLE ON HUOLISSAAN KARJUSEN SEDÄSTÄ. VILLE MENEE YÖLLÄ VIERAILULLE KARJUSEN LUOKSE TARKOITUKSENAAN PIRISTÄÄ YKSINÄISTÄ KARJUSEN SETÄÄ. MUTTA VILLEN VIERAILULLA EI TODELLAKAAN OLE PIRISTÄVÄÄ VAIKUTUSTA.


VALMISTUSVUOSI 1988


KESTO 1H 12MIN PUHUMME SUOMEA


VILLE VALLATON 3 - LUMISOTASILLA--


TUNNELIVIERAILUA-


HERRA KARJUNEN PYYTÄÄ ETTÄ VILLE JA HÄNEN YSTÄVÄNSÄ EIVÄT TUHOAISI HÄNEN PUUTARHAANSA. LAPSET PÄÄTTÄVÄTKIN KAIVAA TUNNELIN PUUTARHAN ALLE. VASTAANOTTAESSAAN HALUTTUA PUUTARHAPALKINTOA HERRA KARJUNEN KOKEE KAMALAN YLLÄTYKSEN.


LUMISOTASILLA-


VILLE JA HÄNEN YSTÄVÄNSÄ SUOJELEVAT HERRA KARJUSEN NÄKÖISLUMIUKKOA, JONKA NAAPURUSTON KIUSANKAPPALEET YRITTÄVÄT TUHOTA. HERRA KARJUNEN ON LIIKUTTUNUT LASTEN TOIMISTA, VAIKKA SAAKIN LUNTA NISKAANSA ENEMMÄN KUIN MIHIN HÄN OLI VARAUTUNUT.


KÄÄRITTY KAVERI-


VILLE VAPAUTTAA MUSEOSSA OLEVAN MUUMION JA ESITTELE TÄLLE KAUPUNKIA. MUUMIO PARKA JOUTUU VILLEN SEURASSA SAMANLAISEEN PYÖRITYKSEEN KUIN HERRA KARJUNEN YLEENSÄ. MUUMIO PÄÄTTÄÄKIN KARATA TAKAISIN MUSEOON.


VALMISTUSVUOSI 1988


KESTO 1H 12MIN PUHUMME SUOMEA


VILLE VALLATON 4 - ELOKUVIEN SANKARIT-


ELOKUVIEN SANKARIT-


VILLE JA JUSSI LÄHTEVÄT ELOKUVATEATTERIIN. ILKEÄ VAHTIMESTARI ON VÄHÄLLÄ PILATA KAIKKIEN ILON, MUTTA VILLE OTTAA OHJAT KÄSIINSÄ JA ELOKUVAKOKEMUKSESTA TULEE ERITTÄIN ERIKOINEN. VIEKAS VALLATON-


NAAPURISSA ASUVAT KETUNMETSÄSTÄJÄT PELOTTAVAT KALLE-SEDÄN LEMMIKKIKETTUA. VILLE HALUAA PELASTAA KETUN, JOTEN HÄN KESKITTÄÄ DIABLO-HÄRÄN HUOMION METSÄSTÄJIEN PUNAISIINTAKKEIHIN.


KOTONA TURVASSA-


VAARALLISTEN TILANTEIDEN JÄLKEEN VILLEN ISÄ PÄÄTTÄÄ TEHDÄ TALOSTAAN ENTISTÄ TURVALLISEMMAN. MUTTA VOIKO TALO OLLA TURVALLINEN KUN SIELLÄ ASUU VILLE VALLATON?


SUURI PIIRAKKASOTA--


VILLE LÄHTEE ISÄNSÄ KANSSA KAHVILAAN AAMIAISELLE. ISÄN NAUTTIESSA RAUHALLISESTA AAMUKAHVIHETKESTÄ ULKONA, VILLE ALOITTAA PIIRAKKASODAN SISÄLLÄ KAHVILASSA.


VALMISTUSVUOSI 1988


KESTO 1H 35MIN PUHUMME SUOMEA


 


YHTEISKESTO KOKO SETILLE 3H 59MIN


KAIKKI KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

21 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.7.2018 15:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.