Kuvaus

Sarjan muhkeita puitteita täydensivät mahtavat maisemat. Sarja kuvattiin Coloradossa, Arizonassa, Utahissa ja Etelä-Kaliforniassa. Sarjan vastaava tuottaja oli John Mantley, joka oli tuottanut myös lännensarjan Gunsmoke. Villiin Länteen, alkuperäiseltä nimeltään How the West Was Won, perustui löyhästi elokuvaan Näin valloitettiin villi länsi vuodelta 1962. Myös sen englanninkielinen nimi oli How the West Was Won. Elokuvan ohjasi legendaarinen John Ford ja sen pääosaa esitti John Wayne.

Klassinen amerikkalainen lännensarja Virginiasta länteen matkanneesta perheestä juuri sisällissodan alkamisen aikoihin vuonna 1861. Dramatisoitu uudisasukastarina, joka perustuu dokumentoituun tietoon sisällissodan jälkeen syntyneestä muuttoliikkeestä.
Kolmen DVD:n sarjan ensimmäinen levy sisältää ensimmäisen kerran vuoden 1976 pilottijakson Macahanit ja koko ensimmäisen kauden eli vuonna 1977 tuotetun kolmiosaisen minisarjan.

Pilottijakso (Macahanit)
Zeb Macahan palaa Macahanien maatilalle viedäkseen perheensä Oregoniin. Yhdysvaltain sisällissota on alkamaisillaan ja perhe haluaa lähteä länteen Oregoniin varmistaakseen, että pojat Seth (myöhemmin nimeltään Luke) ja Jed (myöhemmin Josh) säästyisivät sotaväen pakko-otolta. Zeb-setä suostuu perheen johtajaksi vaaralliselle matkalle, mutta perhe joutuu kärsimään sisällissodasta enemmän kuin on osannut edes kuvitella.

Jakso 1
Mitä kauemmaksi länteen valkoihoiset matkaavat, sitä ilmeisemmiksi heidän ja intiaanien väliset riidat muodostuvat. Zeb Macahan vie eversti Cainen Arapahon kaupunkiin siinä uskossa, että Caine on aikeissa neuvotella alkuasukkaiden kanssa. Kun Caine kertoo, että sotilaat ovat aikeissa hyökätä kaupunkiin, Zeb tekee voitavansa estääkseen joukkoteurastuksen.

Jakso 2
Armeijasta karanneen Luken on pakko poistua paikkakunnalta. Palkkionmetsästäjä on aivan hänen kannoillaan. Zeb haluaa jatkaa Oregoniin yhdessä Katen ja lapsen kanssa. Kate ei ole samaa mieltä, vaikka heidän tilansa on alueella, jossa kaksi intiaaniheimoa taistelee keskenään.

Jakso 3
Luke haluaa jatkaa Erikan kanssa, mutta jälleen kohtalo haluaa hänen lähtevän pakosalle. Yllättäen Erika ilmaantuu uudelleen. Zeb auttaa vanhaa ystävää, jonka poika on joutunut intiaanien vangiksi. Samanaikaisesti palkkionmetsästäjä Grey odottaa kärsimättömästi Luken ja Zebin paluuta tilalle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 23 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 17 vrk 23 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.