Kuvaus

Villivarsan tallikirja Marvi Jalo v.1989


Tammi 1989 Kovakantinen, 1.painos

ISBN: 951-30-8928-2

ensimmäisella sivulla on kirjoitettu lyijykynällä yhden hevosen tiedot, ne voi kumittaa pois, yhdelle sivulle yritetty liimata jouhia, joten liimasta on jäljet, muuten siisti kirja seuraavallekin käyttäjälle.

Villivarsan tallikirja on yksi perus opas hevosenhoidosta ja ratsastuksesta kiinnostuneelle lapselle ja nuorelle. Suosittelen.

Hevosaiheisista nuortenromaaneistaan ja tietokirjoistaan tunnettu kirjailija Marvi Jalo kertoo asiantuntevasti hevosharrastuksen käytännön puolista: miten hevosia ja tallia hoidetaan, mitä hevosten terveydenhoidosta tulee tietää, mitä varusteita ratsut ja ravurit tarvitsevat. Kirja opastaa oman hevosen tai ponin hankinnassa ja neuvoo, miten voi saada oman hoitohevosen.

Suomenkielisissä hevoskirjoissa ennen käsittelemättömiä aiheita ovat, kuinka hevonen valmistetaan näyttelyä varten ja miten varsalle opetetaan hyvän käytöksen alkeet. Teos toimii myös hevoshullun puuhakirjana; mukana on omatekoisten hevostavaroiden ja "hummaherkkujen" valmistusohjeita sekä neuvoja hevoskansion tai -lehden tekijälle.

**Huutajalle postikulut 3,50€


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 3 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 13 vrk 3 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.