Kuvaus

Myynnissä ikäänsä nähden erittäin hyväkuntoinen kuvan mukainen keittiön pöytä 50-60-luvulta. Mitat: leveys 67 cm, pituus 90 cm ja jatkopalan pituus 25 cm. Laitan kuviin myös samaa sarjaa olevat tuolit 3 kpl: kaikissa tuoleissa on istuinosa maalattu 70-luvulla (Miranolin) punaiseksi, millainen yksi tuoli edelleen on. 2 muuta tuolia on päällystetty myöhemmin eli kun nuo päällysteet ottaa pois, niin tuo sama punainen tuoli tulee näkyviin:)

Mikäli tuolit kiinnostavat, niin voidaan sopia myös niille hinta:)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

50 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 2 h 49 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

50 € Sulkeutuu 2 vrk 2 h 49 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
22.5. klo 13:03

Tein hintaehdotuksen. Toimitus Järvenpäähän lyhentäisi hakumatkaa ja olisi ihan hyvä juttu, jos vaan saisimme aikataulut sopimaan.

22.5. klo 16:01

Hei, uskon, että aikataulut saadaan sopimaan. Käyn Järvenpäässä kuitenkin 2-4 kertaa viikossa. Laitoin sinulle vastaehdotuksen hinnasta - olisiko se hyvä? :)

22.5. klo 6:57

Hei,
Onko pöydän pinnassa virheitä? Onko kantta kiertävät puulistat kunnossa, eikä kansi ole pullistunut? Sattuisiko olemaan ajoa Riihimäen suuntaan, että pöydän saisi tänne lähemmäksi?

22.5. klo 11:37

Hei, pöydässä ei ole noita vikoja:) Voidaan vielä sopia, että jos tuotteen huudat, niin käyn sen tarkistamassa huolella ennen luovutusta. Ja jos jotain on, niin viestin sinulle ja kaupan voit sitten kyllä perua:) Auttaako, jos tuon pöydän Järvenpäähän?

6.4. klo 7:04

Minkä kokoinen pöytä on ilman jatkopalaa ja jatkopalalla? Onko molemmissa päissä jatkopala? Onko kansi melamiinilla päällystetty ja minkä värinen?

6.4. klo 7:44

Hei, pahoittelen että ilmoituksesta puuttuu mitat. Pöytä on säilytyksessä varastossa ja ehdin todennäköisesti käymään siellä tänä iltana, niin lisään mitat ilmoitukseen:) Vain tuossa toisessa päässä on jatkopala. Kansi on siniharmaata melamiinia.