Tuote on myyty käyttäjälle jannari86 hintaan 330 €

Kuvaus

Quad Electroacoustics Ltd:n Quad 44 esivahvistin ja Quad FM4 radiosoitin, sekä Acoustical Mfg Co Ltd:n Quad 303 vahvistin. Kaikki made in Huntingdon, England.

Laitteiden historiaa: Entinen brittiläinen kämppäkaverini omisti aparaatit aikaisemmin. Hän kierteli ympäri Eurooppaa, kunnes saapui Suomeen ja laitteet päätyivät minulle. Johdot olivat jääneet matkan varrelle vähäisen käytön ja ilmeisen huolimattomuuden seurauksena, joten en ole itsekään laitteita päässyt käyttämään. Vahvistimen kyljessä on pientä naarmua. Laitteet ovat siis kaupan ilman johtoja ja voin laittaa pyydettäessä lisää kuvia.

Ensisijaisesti nouto Oulusta asunnoltani, koska en omista autoa ja postitus tulisi olemaan kallista. Jos toimitusta kuitenkin vaaditaan, sekin on mahdollista huutokaupan lisäksi sovittavasta hinnasta.

Katso myös ilmoitukseni brittiläisistä tornikaiuttimista (em. henkilöltä peräisin). Niiden mukana tulee pieni nykyaikaisempi soitin ja johdot.

Lisätty 2.11.2020 18:05

Verkkovirtaan olen tosiaan kokeillut kytkeä ja kaikkiin laitteisiin tuli virta.

Lisätty 7.11.2020 14:01

Tuli kysymys testausmahdollisuudesta, niin kyllä - huutokaupan voittanut voi testata laitteiden toimivuuden tarkemmin omalla kalustollaan, paikan päällä, ennen varsinaista ostopäätöstä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
330 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.11.2020 22:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.11. klo 19:26

Voiko tehdä ehdollisen huudon niin että toimivuus varmistetaan noudon yhteydessä ja jos kaikki on kunnossa niin kauppa varsinaisesti toteutuu vasta sitten...Siihen saakka huuto on vain tarjous jonka voi perua jos laitteet eivät ole toimivia?

7.11. klo 13:59

Joo, kyllä se käy. Kuten kerroin ne vaikuttavat toimivan (tulee virrat), mutta jos ostajalla on tarvittava kalusto tarkempaan testaamiseen, niin voidaan tehdä tai olla tekemättä kaupat testitulosten perusteella.