Tuote on myyty käyttäjälle Hunajasieni hintaan 13 €

Kuvaus

Myytävänä kuvanmukaiset vintage Kalevala Korun Lintunen rintakoru. Kunto hyvä, "pisteet" linnun vartalossa erottuvat. Huomioi kunto, älä huuda, jos haluat priimaa. Kyseessä vanha koru, virunut käyttämättömänä vuosikausia korulippaassa. Saman sarjan korvakorut  ja riipus toisina kohteita.


Leima KK.
Materiaali: Pronssi.

Mukaan tulee alkuperäinen Kalevalan Korun kotelo.

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.
Taivaalla lentävien lintujen on uskottu olevan yhteydessä jumaliin. Niiden on uskottu omaavan tietoa, jonka ainoastaan jumalat tiesivät. Ihminen voi saada tiedon vain, jos ymmärtää lintujen kieltä. Ehkä siksi monet tietäjät matkasivat esi-isien luo linnun hahmossa. Lintu oli sanansaattaja ihmisten ja jumalten välillä. Tämän linnun esikuva on peräisin Maariasta ajalta 800-1050 jKr.

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Koru on paljon kauniimpi luonnossa. 

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, korusetti, korvakoru, korvikset, korvis, rintakoru, pronssi, pronssinen, pronssiset, Kalevala Koru, Kalevala, Karjala, lintu, lintunen, linnut,  arvokas, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, käsityö, käsin tehty, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.5.2021 12:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.