Kuvaus

Vanha laukku, jossa sisäpuolella pieni vetoketjullinen tasku. Ommel paikoin purkaantunut, suutari sen korjannut. Sivusaumassa liimaus tullut yli reunan. Näkyy kuvissa. Ollut käyttämättä vuosia ja nahka kaipaa rasvausta. Kuitenkin ihan käyttökelpoinen laukku. Nouto tai postikulut n. 10 euroa.

Lisätty 14.9.2019 8:26

Huom!. Malli ei olekaan Petit, vaan isompi.
Laukku on kymmeniä vuosia vanha. Nyt ollut käyttämättä n. 12 vuotta. Kunto on tyydyttävä, sillä aikoinaan paljon käytetty.
Tarkemmin netistä laukun tietoja tutkiessa huomasin, että nahkanauha tulisi olla pidempi. On lyhyempi ja siis katkennut joskus. Laukun suuaukko aukeaa kuitenkin kokonaan ja sen saa myös suljettua.
Suutari on joskus laukun ommelta vahvistanut ja lanka on tummempi kuin alkuperäinen. Ommel on tukeva, mutta jälki ei niin laadukasta. Kuten aikaisemmin mainittu liimajälki yli nahkasauman.
Laukusta voi pyytää lisäkuvia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
62 €
Sulkeutuu 6 h 10 min 27 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 62 € Sulkeutuu 6 h 10 min 27 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.9. klo 18:03

ok, kiitos vastauksesta. en nyt uskalla ostaa, ainakaan aitona...

14.9. klo 8:08

Kun netistä lukee aitouden merkkejä, en epäile etteikö laukku olisi aito. Mutta laukku on vanha ja ennen minua ollut aktiivisessa käytössä. Käyttö näkyy laukun kunnossa. Siksi edullinen hinta.

11.9. klo 9:57

Hei, Löytyykö datecodea? ja onko sisällä tasku, kun yleensä ei ole tässä mallissa? Aitous todettu missä?

11.9. klo 17:02

Hei, laukun sisällä on pieni vetoketjullinen tasku. Ennen vuotta - 80 datecodeja ei ollut. Laukku on vanha, saatu lahjaksi jo monia vuosia sitten kuolleelta italialaiselta vanhalta rouvalta. Toki 100% aitoutta en voi todistaa, se vaatisi asiantuntijan.