Kuvaus

Vintage-partahöylä.

Ei valmistajamerkintöjä, mutta tietääkseni tämä on mallin perusteella höylä, jota myytiin aikanaan, kauan aikaa sitten, automaateissa Euroopassa, ainakin Saksassa, ja mahdollisesti muuallakin.

Kokemukseni perusteella arvioin olevan 1930-1950-luvulta.

Kolmeen osaan menevä malli.

Varsi metallia, joka raskahko, ja saa siksi sujumaan parranajon tavalla, jota jotkut pitävät miellyttävänä ja aikanaan suosivat tällaisia, jopa niinkin paljon, että vaihtoivat tällaisia varsia muihin höyliin.

Suljettu kampa, joka turvallisempi ja vaivattomampi kuin avoin kampa. Pää muistuttaa aika lailla Rotbartia, vaikka valmistajamerkintöjä ei ole.

Jonkin verran ajan patinaa, mutta täysin toimiva peli.

Käy niin keräilijän vitriiniin kuin käyttöönkin. Sopivasti tummumaa, jotta aika näkyy.

Huom. Tätä painavampaa vartta on mahdollista käyttää monissa muissakin höylissä. Esim. monissa Gilletten malleissa ja Rotbartin kolmiosaisissa höylissä vaihtamalla tämän sellaiseen. Kyseessä on aika lailla standardikoko. Mahdollistaa siis monen höylän tuunaamisen omaksi ja upgreidaamisen, jos kokee raskaamman varren parempana.

Postikulut ostajalle.

Halvimmilla tavallisena kirjeenä hintaan 4,60 euroa, mutta huomaa, että tässä lähetystavassa on riskiä Postin palvelujen ja luotettavuuden heikentyessä. Voin lähettää turvallisemmin Matkahuollon huutopakettina hintaan 6,85 euroa. Saat tällöin seurantakoodin lähetyksellesi. Suosittelen Matkahuoltoa. On turvallisempi. Mutta lähetän millä tavalla haluat.

Taikka sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa ettei tuote ole kuitenkaan uusi, vaan jo varsin iäkäs antiikkihöylä, joten pientä muutakin kulumaa voi tämän ikäisessä tuotteessa olla, minkä hyväksyt huutaessasi. Olen yrittänyt listata tässä kaikki mahdolliset puutteet mahdollisimman täsmällisesti ja totuudenmukaisesti, jotta saat kunnosta mahdollisimman täsmällisen kuvan. Katso kuvat ja tee oma arviosi.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon klassiseen parranajoon liittyvää. Toinen automaattihöyläkin!

Hakusanoja: Saksa, saksalainen, Germany, partahöylä, tuplaterä, partaterä, suljettu kampa, terä, teräkotelo, parranajo, parta, partaveitsi, klassinen parranajo, parranajo, parturi, partakone, partasuti, parta, kampaamo, kampaamoantiikki, parturi, 1930-luku, 1930-luvun, 30-luku, 30-luvun, 1940-luku, 1940-luvun, 40-luku, 40-luvun, 1950-luku, 1950-luvun, 50-luku, 50-luvun, fiftari, rasvis, teddy boy, diinari, herrasmies, gentleman, dandy, keräily, vanha, vintage, retro, antiikki.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 21 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 19 vrk 21 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.