Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Grand Prix 2GP2 cover.jpg

 

Iso pahvilaatikko + manuaalit + cd.

Suomenkieliset pahvit.

 

KehittäjäMicroProseJulkaisijaMicroProseSuunnittelija(t)Geoff CrammondJulkaisupäivä1996LajityyppiajopeliPelimuotoyksinpelimoninpeliAlustaMS-DOSJakelualustaCD

 

 

Grand Prix 2 (tunnetaan myös lyhenteellä GP2) on MicroProsen vuonna 1996 julkaisemaajopeli. Pelissä oli ilmestyessään jo vanhentunut FIA:n vuoden 1994  Formula 1 -kauden lisenssi, joka sisälsi kaikki tuolloiset radat, kuljettajat ja tallit. Se oli myös ensimmäisiä tietokonepelejä, jotka käyttivät 3D-objektien teksturointia, SVGA-tasoista grafiikkaa ja ennen kaikkea siinä oli yksinkertainen, mutta todenmukainen fysiikkamoottori. Pelillä on yhä oma pieni aktiivinen harrastajakuntansa.

Grand Prix 2 oli toisaalta surullisen kuuluisa järjestelmävaatimuksistaan. Julkistamisensa aikana mikään saatavilla oleva järjestelmä ei kyennyt pyörittämään sitä kaikilla pelin grafiikka-asetuksilla.

Edeltäjäänsä  Formula One Grand Prix’hin verrattuna peli oli muuttunut täysiveriseksi simulaatioksi, jossa pelaajalle tarjottiin niin halutessaan nähtäväksi telemetriatietoja ja lukemattomia säätömahdollisuuksia. Toisaalta oppimiskynnys ei juurikaan muuttunut ja pelaaja kykeni kytkemään halutessaan ajohelpotuksia päälle entiseen tapaan.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


28 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.3.2024 16:58
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.