Kuvaus

Uusi ja muoveissa.
Klassikko! 510 minuuttia naurua ja farssia.

Tekijät: Kinnunen - Saarela - Hanski - Chydenius - Hietalahti - Veijonen - Edelmann

90-luvun katsotuimpiin sarjoihin kuulunut VINTIÖT on nyt täällä!
Aleksi Mäkelän kasaama lahjakas näyttelijäjoukko loi sarjan, joka jakoi mielipiteet. Siitä tuli kiistatta yksi 90-luvun puhutuimmista kotimaisista sketsisarjoista. Rento meininki, kotivideomainen ote, hävyttömyys ja ikimuistettavat lausahdukset palautuvat mieliin tämän DVD:n myötä.
KUKA ON KINGI? DVD sisältää kaikki Vintiöt Ten Years Afterin uudet jaksot (12 kpl) ja kokoelman parhaista vanhoista jaksoista (6 kpl).

Tällaistahan kuuluu ehdottomasti katsoa isolla joukolla tarpeeksi väsyneessä mielentilassa.

Ihan ensiksi täytyy todeta, että Vintiöt on roskaa. Mutta... se on hyvää roskaa. Totta puhuen hillittömän hauskaa roskaa. Roskaa, joka muistuttaa etäisesti omia ala-asteella kaveriporukassa kuvattuja sketsejä. Niin, ja myös nostalgista roskaa, sillä Vintiöt ovat kuuluneet suomalaiseen tv-viihteeseen jo 90-luvun alusta alkaen.

Nyt lättynä ilmestynyt Vintiöt Naked sisältää 6 vanhaa Vintiöt -jaksoa ja kaikki Ten Years After -jaksot, joita on yhteensä 12. Koko pläjäys kestää vajaat yhdeksän tuntia. Jaksoja on kuitenkin paras nauttia vain yksi tai pari putkeen, nimittäin liian suurina annoksina Naked menettää tatsinsa. Pientä miinusta on annettava joidenkin vanhojen jaksojen puuttumisesta, vaikka mitään tiettyä sketsiä ei jääkään kaipaamaan.

Vintiöt ovat jakso toisensa jälkeen vain kasa sketsejä, jotka etevä(?) näyttelijäjoukko on keksinyt hilluessaan Aleksi Mäkelän kämpässä. Ten Years After -jaksoissa ohjaus oli työryhmän sanojen mukaan ammattimaisempaa, mutta moinen ei onneksi näy lopputuloksessa. Jälki on teknisesti avutonta yhden käsivarakameran häröilyä, mutta antaa hommalle viehättävän kotivideomaisen ilmeen. Täysin järjettömiä juttuja toistetaan niin kauan, että niille on pakko nauraa. Tällaistahan kuuluu ehdottomasti katsoa isolla joukolla tarpeeksi väsyneessä mielentilassa, jolloin lukuisat lausahdukset jäävät elämään kaikkien suussa ("...nyt kaivan lipastoni ylälaatikosta jatimaticin...")

Ekstramateriaalia on runsaasti, ja ne ovat sarjan tavoin nauruhermoja repäisevää kamaa. Mukana on muun muassa yhden jakson kommenttiraita, kommenttiraidan kommenttiraita, kiehtova käsikirjoitus, musiikkivideoita, pilalle menneitä otoksia, haastatteluja ja leikattua materiaalia. Kaiken kaikkiaan kyseessä on loistokas paketti ja melko varmasti paras DVD, mitä Markus Selin on koskaan ollut tuottamassa.

Ja varoituksen sana vielä: Veijo Hietalan huikeat pulisongit voivat viedä liian kelailun jälkeen yöunet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 1 h 46 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 11 vrk 1 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.