Kuvaus

VIPO 1 MUSIKAALINEN HIKKA JA MUITA TARINOITA

VIPO ON SULOINEN KOIRA ,JOKA KÄYTTÄÄ SUURIA KORVIAAN LENTÄMISEEN. YHDESSÄ YSTÄVIENSÄ HENRI-HAIKARAN JA PEPPI-KISSAN KANSSA SE LÄHTEE KOTOAAN VIPOMAASTA TUTKIMAAN TODELLISTA MAAILMAA . SE TUTUSTUU UUSIIN PAIKKOIHIN JA KULTTUUREIHIN JA KOKEE PALJON JÄNNITTÄVIÄ SEIKKAILUJA.

MUSIKAALINEN HIKKA-

LENTÄVÄ KOIRA VIPO LÄHTEE YSTÄVINEEN TUTKIMAAN MAAILMAA. YHDESSÄ HENRI-HAIKARAN JA PEPPI-KISSAN KANSSA VIPO PÄÄTYY SALZBURGIIN,ITÄVALTAAN . SIELLÄ PEPILLE TULEE HIKKA,JOTA YRITETÄÄN YHDESSÄ KAIKIN MAHDOLLISIN KEINOIN KARKOTTAA. MIKÄÄN EI TUNNU AUTTAVAN ,KUNNES ERÄS HIIRI KIINNOSTUU PEPIN HIKASTA. KÄY ILMI ,ETTÄ HIIRI JOHTAA ORKESTERIA, JA ORKESTERIN PIANOSTA PUUTTUU YKSI SÄVEL - SE ON JUURI SAMA SÄVEL JOLLA PEPPI HIKOTTELEE.

PEPPI KAAPATAAN-

VIPO SAAPUU YSTÄVINEEN  PYHÄN MARKUKSEN AUKIOLLE VENETSIAAN. HENRI KERTOO VIPOLLE VENETSIASTA. SILLÄ VÄLIN PEPPI HÄTYYTTÄÄ AUKIOLLA OLEVIA KYYHKYSIÄ.LOPULTA KYYHKYT SAAVAT TARPEEKSEEN JA NAPPAAVAT PEPIN MUKAANSA !  JAHDATTUAAN KYYHKYSTEN MATKASSA LENTÄVÄÄ PEPPIÄ . VIPO JA HENRI  KOHTAAVAT KYYHKYJEN JOHTAJAN, JOKA VAATII PEPISTÄ LUNNAITA. VIPON JA HENRIN ON KEEKSITTÄVÄ PIKAISESTI KEINO, JOLLA PEPPI SAADAAN TURVALLISESTI TAKAISIN.

BILLY VOITTOON-

VIPO ON YSTÄVINEEN MADRIDISSA,ESPANJASSA. JUURI KUN SIELLÄ ON ALKAMASSA JÄNNITTÄVÄ HÄRKÄTAISTELU. BILLY-HÄRKÄ KOHTAA FERNANDO-MATADORIN. MUTTA BILLY ON YSTÄVÄLLINEN HÄRKÄ ,JOKA EI EDES HALUAISI TAPELLA.   MATADORI JA HÄNEN ILKEÄT BANDERILLONSA KIUSAAVAT JA ÄRSYTTÄVÄT  BILLYÄ YRITTÄEN SAADA HÄNET TAISTELEMAAN . VIPO HUOMAA BILLYN HÄDÄN JA RIENTÄÄ APUUN.

TOIVEESTA TULEE TOTTA-

VIPO YSTÄVINEEN ON ROOMASSA. TREVIN SUIHKULÄHTEELLÄ, JONNE KAIKKI HEITTÄVÄT KOLIKON JA SAAVAT YHDEN TOIVOMUKSEN . VIPO TOIVOO LÖYTÄVÄNSÄ UUDEN MAAN , HENRI TOIVOO SAAVANSA TIETÄÄ KAIKEN,MITA TIEDETTÄVISSÄ ON, JA PEPPI TOIVOO OLEVANSA TODELLA ISO. YHTÄKKIÄ PEPPI KASVAA TALONKOKOISEKSI ! ON KEKSITTÄVÄ KEINO JOLLA PEPPI SAADAAN TAKAISIN OIKEAN KOKOISEKSI.

MÜNCHENIN KOIRAKILPAILU-

PEPPI EKSYY MAAILMAN SUURIMPAAN TEKNIIKKAMUSEOON . MÜNCHENISSÄ,SAKSASSA KUN VIPO JA HENRI LÖYTÄVÄT PEPIN, ON KISSA AIHEUTTANUT JO SUUREN  KAAOKSEN. VIPO PELASTAA TILANTEEN NOPEALLA TOIMINNALLAAN JA KAIKKI OVAT TYYTYVÄISIÄ-KAIKKI PAITSI MÜNCHENIN KOIRIEN KUNINGAS, LASSO JOKA ON HARMISSAAN VIPON UROTYÖSTÄ. LASSO HAASTAA VIPON KOIRAKILPAILUUN, JOSSA JODLATAAN JA SYÖDÄÄN KILPAA RINKELEITÄ.

VALMISTUSVUOSI 2008

KESTO 1 H  KIELI SUOMI

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 106 vrk 15 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 106 vrk 15 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.